UA to Canada CUAET
-
Да он так скажем в ремонте
-
Ми тільки 2 числа відправили на вклейку то вчора мені прийшли лише tracking id no!!?
-
Добридень! А хто реєструвався в Краків чи Варшаву на біометрію у візовий центр, у вас всіх нормально відображається статус «зареєстровано»? Ми з дівчиною створили одну заявку, але коли вона перегладає, то пише що реєстрація пройдена, а коли я дивлюся - вибиває помилку..нас точно приймуть?😅 Дякую велике за будь-яку відповідь!
-
В 3 года sp не нужен. Получите visitor record на ребенка.
-
Мені більше двох тижнів підтверджували, так може бути
-
Дякую!!!!!!
-
Не хвилюйтесь , все обов’язково прийде. Я здала біометрію 29 квітня , підтвердження прийшло 1 травня , а сьогодні вже віза прийшла . Тому наберіться терпіння )
-
Здравствуйте ,подскажите через какой сайт дешевле заказывать авиабилеты 🙏🏻
-
Подскажите где можно искать работу,на jobbank её не густо
-
А що за підтвердження? В мене а профілі просто напроти біометрії complite. Це не воно?
-
Прийшов паспорт до Італії на нашу адресу! (Вже вклеєна Канадська Віза) Відгукніться, або можливо хтось знає цю жінку❗️ Повідомте по можливості 🙏🏼
-
Офигеть, это в посольстве, получается перепутали??
-
Підкажіть будь ласка, як що вже отримали візу а ворк перміт ще не прийшов, куди можна звернутися за допомогою? Дякую
-
owp получают в первом аэропорту Канады. Он действителен во всех провинциях.
-
4 тиждень пішов Навідь підтвердження не надіслали Але ми знаємо, що потрібно чекати 🙌🏻
-
Добрый день? У всех работает сайт ?? У меня вот что пишет
-
Ребята подскажите пожалуйста кто то с этой группы сдавал биометрию в России (Ростов) там на месте нужно что то заполнять и на каком языке? Спасибо
-
День добрый. Не работает.
-
Наверное не е677, а e311? Там как раз есть Мы
-
Взагалі у пам‘ятці, яку давали на здачі біометрії в Римі, навіть українською написано, що паспорти приймають та відправляють виключно кур‘єром
Про це казала й співробітниця посольства
58089/286191