Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. UA to Canada CUAET

UA to Canada CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
288.2k Posts 24.4k Posters 550.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Ruslana
    wrote on last edited by

Привіт, усім.Поможіть, будь ласка.Вислала поштою необхідні документи з паспортом на вклейку візи сountryfoil.Прийшов лист від VAC Global в Варшаві, що документи доставлено в офіс.Наступного дня від IRCC на ел.пошту надійшов лист такого формату( запит на пересилку документів ) Якщо посилання активувати( те що синього кольору), то видає VFS Global сайт , але опції для прикріплення файлу по необхідних документах я не бачу.Хтось може стикався, можете допомогти?

1 Reply Last reply
    0
  • t561377127T Offline
    t561377127T Offline
    Elise
    wrote on last edited by

Я думаю це автоматом надсилається, значить процес пішов. Нам ще раз надіслалось biometric validity letter, в кабінеті два рази змінився статус аплікації, коли вона дійшла в Відень

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🇺🇦
    wrote on last edited by

Там есть опции прикрепления документов или загрузки

1 Reply Last reply
    0
  • t428043459T Offline
    t428043459T Offline
    Ruslana
    wrote on last edited by

Вам повинна прийти або електронна віза, тобто foil-less, або запит на паспорт, тобто лист, що називається original passport request Без цих документів - у вас немає ще візи. Чекайте

1 Reply Last reply
    0
  • t2063911172T Offline
    t2063911172T Offline
    Cherep
    wrote on last edited by

Дякую всім

1 Reply Last reply
    0
  • t825637281T Offline
    t825637281T Offline
    Кырымлы
    wrote on last edited by

Жди значить скоро будет

1 Reply Last reply
    0
  • t1852333814T Offline
    t1852333814T Offline
    Julia
    wrote on last edited by

по правилам должно быть нотариально заверенным, без нотариуса доверенность не имеет юридической силы, но тут писали, что и без нотариуса получалось. Не могу подсказать с уверенностью в юридических вопросах. Но эта доверенность скорее относится к тому, чтобы перевезти ваш паспорт без вас через границу... А насчет визового центра, то доверенное лицо вам надо вписать в consent form, там как раз есть поля для заполнения если кому доверили свой паспорт передать

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslana
    wrote on last edited by

Так, статус аплікації змінився.Аплікація approved і водночас зазначається, що вони чекають документа для влейки.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslana
    wrote on last edited by

Де ця опція Musa? На сайті VaC Global in Warsaw нічого подібного не побачила для прикріплення документів

1 Reply Last reply
    0
  • t2063911172T Offline
    t2063911172T Offline
    Cherep
    wrote on last edited by

Спасибо люди добрые 🍀❤️🖐️

1 Reply Last reply
    0
  • t496635469T Offline
    t496635469T Offline
    Yuliia Bondarenko
    wrote on last edited by

Мені от вчора прийшлв такий само лист. Це original passport request. Я трошки не зрозуміла, Ви свій паспорт вже відправили на вклейку? Чи я неправильно зрозуміла? Можна висилати паспорт лише після надходження ось цього листа По ссилці повинен відкриватися сайт вфс, де можна подивитися в який країнах куди відпрявляти, дані для оплати зворотньої відправки паспорту. Я от буду відправляти післязавтра в Стамбул, бо в Болгарії посольств Канади немає

1 Reply Last reply
    0
  • t2063911172T Offline
    t2063911172T Offline
    Cherep
    wrote on last edited by

Hi Oleh,

Congratulations! Yours and your spouse’s application has been approved and we have received the passport request from IRCC. Please find enclosed the Passport Request Letter and the Biometrics Validity Letter that we received from IRCC.

I would suggest that you call/ contact the VFS Global office from where you got the biometrics done and schedule your appointment for passport request.

Should you have any question, please let me know.

Thank you

Вот что мне пришло на почту ?👀

1 Reply Last reply
    0
  • t193687476T Offline
    t193687476T Offline
    Виктор
    wrote on last edited by

Подскажите пожалуйста в кризис форме какой пункт выбирать если жду долго

1 Reply Last reply
    0
  • t496635469T Offline
    t496635469T Offline
    Yuliia Bondarenko
    wrote on last edited by

Підкажіть будь-ласка хто вже відсилав паспорт на вклейку, чи все я правильно зрозуміла? Ось я 21.05 здала біометрію, 07.06 прийшов лист про валідацію біометрії (1фото) та оріджинал пасспорт рекуест(також 1 та 2фото) Зараз я просто повинна відправити у конверті паспорт, консент форму та підвердження оплати Статус аплікації - все ще submitted(), approved повинно бути після вклейки, я так розумію?

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ruslana
    wrote on last edited by

Я відправила документи, так як перед цим у мені надали foil less visa, тому для counterfoil visa цей лист з foil less вважається як запит, якщо людина хоче візу з вклейкою в паспорт.

1 Reply Last reply
    0
  • t612918582T Offline
    t612918582T Offline
    Iri
    wrote on last edited by

Розповім наш досвід: 30 березня анкета, 31 березня запрошення на біометрію, 27 квітня сдача біометрії в посольстві !! Канади ( не в візовом центрі) Відня, ця адреса була в листі та на сайті 4 травня прийшов лист с апрувед та лист з електронною ввзою на півроку, треба було првернутися в Україну тому паспорти привезли вклеїти 30 травня, віднесли самі в візовий, кинули у файлі в поштову скриньку візового, на слідуючий день 31/05 прийшов лист, паспорт доставлен та трек номер, сьогодні 09/06 забрала паспорт свій та доньки, хоча не заповнювали в анкеті шо я заберу, спитала та мені віддали.

Відень

1 Reply Last reply
    0
  • t1214212627T Offline
    t1214212627T Offline
    Niki Nik
    wrote on last edited by

Вам сказали просто спасибо за ваше поданное заявление. Дальше тупо ждём. Когда будет или такое же письмо на визу или письмо на е-мейл что вам дали foill-less визу.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marchenko Vlad
    wrote on last edited by

Спасибо Большое!А перед этим письмом пришло этое.

1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виталий
    wrote on last edited by

Отправили мне паспорта по Турции и пришло такое сообщение: Конверт с решением по вашему заявлению, идентификационный номер для отслеживания 20220525TRANPKT53399, был отправлен курьером из Канадского визового центра в Анкаре 9 июня 2022 г. через UPS. Пожалуйста, используйте идентификатор отслеживания. или номер AWB, предоставленный для отслеживания отправления на веб-сайте курьерских партнеров через 24 часа.

Вопрос: а где взять номер для отслеживания?

1 Reply Last reply
    0
  • t1214212627T Offline
    t1214212627T Offline
    Niki Nik
    wrote on last edited by

Ну так там же написано. Биометрия. Это приглашение на Биометрию. Дальше записываетесь на био и сдаете ее. И только потом твою анкету начнут рассматривать

1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags