UA to Canada CUAET
-
Люди, допоможіть. Де на сайті глобал записатись на вклейку візи?😩
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1/Account/RegisteredLogin?ReturnUrl=%2fIRCC-AppointmentWave1%2fCalendar%2fFinalCalendar
-
Здравствуйте. В Дюссельдорфе люди сами приносили. Но это было месяца полтора назад. Сейчас не знаю. Завтра проверим)
-
Робіть запис подібно як запиувались на біометрію, лише вибирайте у табличці в певній графі не на здачу біометрії, а Passportsubmission
-
Спасибо! Было бы очень интересно узнать какой будет результат)
-
Мой друг отправлял почтой в Дюссельдорфе. Было в мае. Ориентировочно 15.
-
ребят а если подаешься по внутреннему паспорту какой пункт нужно выбирать? passport, regular? или другой? спасибо
-
Дякую що відписали. Коли я заходжу, обираю «записатись на прийом», то в пункті «обрати категорію візи» є тільки «біометрія». А мені потрібно записатись на здачу паспорта для вклейки візи.
-
Так сьогодні в 14-15 приблизно прийшло 2 листа те, що він направлен в офіс( це вони так візовий називають), та друге шо вже доставлен в офіс, через годину я забрала, хлопець розповідав що дружині приходили листи а йому ні, то він поїхав та забрав
-
Всем привет! Отзовитесь в личку, кто сдавал паспорт на вклейку в Хельсинки. Спасибо!
-
Добрий вечір!підскажіть будь ласка якщо прийшов запрос на відправлення паспорту на вклейку візи а ворк перміт ще не прийшов Він прийде пізніше? Чи як це виглядає в такому випадку?
-
Спасибо. А не подскажете ещё, а нужно за что-то платить, если лично приносишь? И можно ли принести за родственника? Или каждый должен лично приносить?
-
Есть какие-то беседи по Саскачевану? Кроме Реджайни
-
Хтось подавав паспорт на вклейку візи з Англії?
-
я удалила ваш первый скрин. совет на будущее — не делитесь вашим UCI с посторонними людьми.
-
Дякую за відповідь.Ще одне: тобто, якщо мені від VFS Global прийшов лист з трек номером, тобто мої документи доставлено, то мені залишається чекати від них повідомлення про готовність паспорта І можливість забрати його?
-
И Sin номер тоже желательно не кому не показывать
-
Добрый вечер, подала на визу Куает, пришли письма что нужно сдать биометрию, там 3 письма, и написано что нужно указать какую визу вы хотите, какую выбирать?
-
это от кого такое письмо?
-
От иммиграционного адвоката наверное. Скорее всего через него подавались.
59147/286315