UA to Canada CUAET
-
Кто-то подавал паспорт на вклейку визы в США?
-
Посилка? Паспорт - це не посилка, його потрібно оформлювати як пересилку документів, на поштах є така послуга. З Києва
-
Спасибо ☺️
-
Сварочник, трехфазный))
-
Ок. Дякую. Та я все одно в них запитаю) А раптом…?
-
Ну как минимум))
-
У мене так.
-
Да, у меня тоже
-
Добрый вечер!как можно вклеет визу в паспорт если получил подтверждение о визе по электронной почте находясь в Германии
-
Кому интересен Yellowknife(север), пишите в личку есть вариант для 1го мужчины.
-
В форме на выплату, в поле Financial institution branch number требует 5 значный номер, но у меня он во всех документах с банка 4 значный. Кто-то сталкивался с таким?
-
запитайте, і якщо не важко напишить тут будь ласка. Дякую
-
З 22.04 жду(((
-
Добрий вечір, це нормально якщо мені надійшов лист на рос.мові, а далі анг. , що робити ?
-
Всім доброго дня. Підкажіть будь ласка. Намагаємось зареєструватися до візового центру, аби подати паспорти (візу схвалено), але цей #@₽& vfsglobal ніяк не хоче реєструвати... Може хтось мав таку саму проблему, відпішіться хтозна, як подолати цей баг. Всім дякую🇺🇦🙏🏻....
П.с: Спроба "nnn" вже не перший день.
-
прийти 15 числа в 12:10 в визовый центр в Братиславе и сдать биометрию) Там попросят показать эту бумажку(можно не печатать), отсканируют штрих код, а так же приглашение на биометрию, его печатать обязательно
-
15 днів
-
В мене так само було, коли я намагалась зареєструватись у Німеччині. Тоді я просто плюнула і зареєструвалась у Франції 😅 Спробуйте інші країни, які недалеко.
-
Тобто це й документ не обов'язково друкувати ? Так там же внизу є поля які ніби треба заповнювати від руки
-
Перепрошую) а ви так само рееструвалися через онлайн-форму і така сама проблема була? Може встановити vpn 🤔
59856/286592