UA to Canada CUAET
-
Такс, всем привет) а если мы с супругой вакцинированы, все равно нужно заполнять arrive Can?
-
На кожного заявника має прийти свій запит. Анкети вони розглядають окремо, тому єдине - це чекати
-
Если вы записались в визовый центр находящийся в расийи, то это нормально.
-
Доброго ранку (у вас ночі🙂), буду летіти в кінці серпня в Монреаль але щось боюсь із-за фрвнцузької. Важко знайти працю, наприклад в Макдональдсі без знання французької ? Або краще поїхати в якусь іншу провінцію ?
-
По моему с России тяжело все проходит(
-
Ми їхали с Киева до Хелма Там одразу проходите паспортний контроль Десь через годину потяг до Варшави
-
Дякую). Квітки ви купляли в Хельмі? Чи то безкоштовні були?
-
Доброго время суток. Подскажите пожалуйста что нужно сделать перед выездом в канаду. И где эту инфу можно найти и почитать. Заранее спасибо
-
Я здавав біометрію 11.05, друг здавав 18.05 йому 09.06 прийшов запрос на вклейку візи, а у мене, ще все тишина. Можливо потрібно знову заповнити заявку і прдатись по новій?
-
Доброго ранку. Підскажіть, будь ласка, можливо в когось був досвід. Чи впливає на рішення видачі візи наявність виконавчих проваджень по кредитам? Дякую.
-
Доброго ранку. Скажіть, будь ласка чи я правильно розумію, що якщо я здавала біометрію в Празі, то після рішення треба буде відправдяти паспорт на вклейку кудись в інше місто? Чи в Празі вклеюють?
-
В Вену
-
Він у Братиславі
-
если нет решения суда - никаких вопросов
-
Дякую!
-
Там запись на месяц вперёд. Смотрите другие месяцы, а не только июнь.
-
Доброго дня. Скільки часу паспорт йде до візового центру? Відправила Poczta Polska 07.06 ще досі не отримала жодного повідомлення що паспорт отримано. Як взагалі зараз взнати де паспорт?
-
Какой визовый центр? На скрине видно что нет свободных дат. Это значит что все расписано. Листайте на следующий месяц и выбирайте свободную дату. Ещё можно посмотреть места в других визовых центрах. Вы в какой пытаетесь записаться? Ещё другой лайфхак: регистрируете почту на Microsoft outlook и создаете аккаунт vfs на этот имейл. Там доступно больше свободных дат.
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, якщо подаєшся на тимчасовий захист в країні ЄС. Чи можна відправити паспорт на вклейку на дану візу?
-
А как и где узнать какой визовый офис рассматривает?
59989/287807