UA to Canada CUAET
-
На сайте указывается. Если мне не изменяет память, то с 18-и лет, но лучше перепроверьте (на той странице уточняется с какого периода заполняется)
-
Я так розумію,потрібно натиснути на нього?
-
Так, всі українці. Дякую, теж подумав що довіреності з перекладом повинно вистачити
-
Спасибо.
-
Привіт усім .Комусь прийшло щось після подачі біометрії?
Моя ситуація: подав у Відні біометрію, минув місяць і нічого не прийшло, хоча мало би прийти.
Хтось стикався з цим та може порекомендувати щось?
-
Ні, це просто прямі ссилки, на випадок, якщо у Вас змінились плани )
-
Ситуації дуже різні і індивідуальні Я здала в Варшаві 5 квітня і досі нічого не отримала… Порекомендувати не знаю що, бо сама пишу і дзвоню до них де тільки можна - безрезультативно
-
Можете нажать confirm (подтвердить).
-
Хто відправляв паспорт на вклейку у Варшаві, якою поштовою службою користувались? Пошта Польска ок?
-
Дивіться у нас в Грузії є консульський відділ ми їм відправили паспорти а вони вже будуть відправляти паспорти на вклейку!!!!
-
Чи є таке в Україні, хтось знає?)
-
А откуда вы отправляли в Грузию?
-
В Грузії із Зугдіді до Тбілісі
-
Така сама ситуація
-
где жить в первое время после прилета в канаду? первые два месяца, кто как устроился и где и как устроится? интересуют торонто и ванкувер
-
Главное, что в реестрах нет судимости
-
Доброго дня. Можливо хтось знає групи для тих хто збирається до Лаваля або вже там, напишіть будь ласка 🙏 Дякую
-
Добрый день! Подскажите есть ли кто уже в Канаде с инсулинозависимым ребенком? Интересует обеспечение инсулином и прочей расходкой для диабета детям. Спасибо.
-
Щиро вдячний,за допомогу!
-
Добрый день, может быть кто-то знает группы манитобы или саскачеван? Буду благодарна
60049/287730