UA to Canada CUAET
-
Не можу дати відповіді на це питання, пишу з власного досвіду, я відправляла la poste
-
Подскажите пожалуйста Пришло письмо что мне нужно сдать отпечатки пальцев для биометрии ,а остальным членам семьи не пришло Я нахожусь в Украине, что мне делать в этой ситуации?
-
Ехать за пределы Украины и сдавать В Украине их нельзя сдать
-
Відразу вкладали зворотній оплачений конверт, і забирали особисто?
-
Коли отримаєте паспорт зі вклеєною візою, напишіть в особистий, будь ласка. Дякую!
-
Всім привіт! Хто подавався на візу усією сім'єю, але чоловік в Україні і буде їхати окремо по зрозумілих причинах, краще пладати всіх в одну заявку чи його окремо?
-
А если просят сдать отпечатки пальцев значит мне уже одобрили или ещё не факт что получу? Сами понимаете путь делать огромный Семья в Польше и им такое письмо пока что не пришло
-
Доброго дня, коли я подаю паспорт до посольства через кур'єра я можу вказати йому адресу свою, куди я хочу отримати паспорт назад в мене просто змінилася адреса проживання і країна з тих пір коли подавав заявку живу в Бельгії зараз а подавав в Берлін? Дякую
-
Добре, але я тільки тиждень тому відправила, сказали, що до місяця може зайняти часу, бо ніхто не знає як довго працює візовий центр. Напишить мені в особисті, щоб залишився ваш контакт у мене, як отримаю, то напишу вам
-
А если статус и срок не поменялся ?
-
Підкажіть, а якщо фойлесс отримав місяць назад то я можу зараз відправити на вклейку?
-
Ніяк,це мова йде про вклеювання візи
-
Решает посольство. Я поеду забирать сама, если не найду кто сможет забрать вместо меня
-
Подскажите пожалуйста, если просят сдать отпечатки пальцев это нужно ехать в посольство Канады?
-
В визовый центр
-
Доброе время суток. Скажите пожалуйста кто нибудь собирается в Викторию или может уже там ?
-
Привіт така ситуація роблю собі резюме питає про школу а в мене школа і пту і як мені тепер все це записати пту не потій професії як робота
-
Судя по правилам, скорее всего одобрят.
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1625&top=38
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка, коли вклеїли візу в паспорт мене повідомлять про це? То мені можна буде самій забрати і приїхати паспорти чи курєру вказувати нову адресу Я змінила країну проживанн, а подавала в Берліні Дякую
-
Можете. До конца действия foil-less.
60161/286913