UA to Canada CUAET
-
А если статус и срок не поменялся ?
-
Підкажіть, а якщо фойлесс отримав місяць назад то я можу зараз відправити на вклейку?
-
Ніяк,це мова йде про вклеювання візи
-
Решает посольство. Я поеду забирать сама, если не найду кто сможет забрать вместо меня
-
Подскажите пожалуйста, если просят сдать отпечатки пальцев это нужно ехать в посольство Канады?
-
В визовый центр
-
Доброе время суток. Скажите пожалуйста кто нибудь собирается в Викторию или может уже там ?
-
Привіт така ситуація роблю собі резюме питає про школу а в мене школа і пту і як мені тепер все це записати пту не потій професії як робота
-
Судя по правилам, скорее всего одобрят.
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1625&top=38
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка, коли вклеїли візу в паспорт мене повідомлять про це? То мені можна буде самій забрати і приїхати паспорти чи курєру вказувати нову адресу Я змінила країну проживанн, а подавала в Берліні Дякую
-
Можете. До конца действия foil-less.
-
Привіт , можна створити кабінет на сім'ю , спочатку відправити аплікацію чоловіка , а потім жінки - коли в неї зробиться паспорт ? Дякую
-
Доброе утро. Подскажите где и как проходить медосмотр по приезде в Канаду?
-
Менш ніж за годину, о 10 ранку EDT (Toronto), або третя дня GMT, або п'ята вечора за Україною коротенький вебінар щодо отримання водійськив прав в Онтаріо + деякий час на загальні питання
Адреса: meet.google.com/ead-kfdp-hjk
-
Всем привет! А дайте ссылку на заполнение common-law partner declaration
-
А що за медогляд про який усі говорять, та де його потрібно проходити?
-
Для КУАЕТ не нужен медосмотр, только рентген и общий анализ крови
-
Медосмотр обязательно, если вы будете находиться в Канаде дольше 90 дней
-
А вы оплачивали обратную доставку? Если да, то надо связываться с визовым центром. Если нет - надо ехать самому, или писать доверенность на кого-то.
-
это и есть медосмотр, там еще опросник
60170/286944