UA to Canada CUAET
-
подробностей не знаю, но подозреваю, что да. но класс 1 - это прицеп, больше двух осей начинается с class 3
-
Доброго дня, шановна спільното. Хто уже летів, підкажіть, будь ласка, яка ситуація з масками на борту авіакомпаній ( Air Canada, KLM, Westjet, Lufthansa, Lot?) цікавлять саме дітки 3 і 9 років. Чи обов’язково дітям всю дорогу бути в масці?( якщо в 9 років ще поясню, бо доросла вже, то своєму безкомпромісному трирічці🤯шанси півні нулю ). 3 роки виповнилося 3 дні тому🤦♀️Буду вдячна за інформацію
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка якщо на foil-less нема штрих кодів не буде проблемою при перельоті
-
Да. Всё писали в анкете!
-
Ребята я подала заявку на визу, записалась на биометрию, оказалось не правильно, мужа и детей не внесла их документы не послала, долго сама заполняла и не внесла, как быть теперь как все вернуть и исправить?
-
www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1620&top=38
-
Спасибо
-
Только номера и серии и даты и сроки. Вроде так было. Ну там в принципе программа подсказывает
-
у мене було два місяці
-
Доброго дня Вже 2 день не можу дозвонитись до аеропорту Вроцлаві Миколая Коперника Хтось стикався теж з таким