UA to Canada CUAET
-
Подскажите, а ещё можно податься на куает ? Друзья загорелись, но мне говорили что до конца мая только
-
🤣🤣🤣
-
Только номера и серии и даты и сроки. Вроде так было. Ну там в принципе программа подсказывает
-
Доброго вам дня всім скажіть будь ласка переживаю анкету заповнив місяць назад термін закінчився, скажіть мені як стосовно біометрії записуватися або авторизуватись на сайті
-
у мене було два місяці
-
Скажіть будь ласка я переживаю чи я зможу здати біометрію і виїхати в Канаду
-
Если вы можете покинуть Украину законно, то почему нет? Или если вы уже заграницей
-
Доброго дня Вже 2 день не можу дозвонитись до аеропорту Вроцлаві Миколая Коперника Хтось стикався теж з таким
-
Я в Україні біометрію здати в Україні не можу бо не працюють консульство Канади в Україні. І виїхати за кордон не можу бо не випускають
-
Ну навіть якщо консульства відкриють, то максимум що зможете це отримати візу. Бо зараз не випустять навіть якщо ввза буде на руках
-
Я указывал наличие второго гражданства, когда получено и т.д. Сами документы не прикреплял, только украинские загран + внутренний паспорт.
-
С 5 категорией можно трак водить? Странно знаю десяток трак драйверов из разных стран, включая Британию, которые для получения 1 и 3 категории учились и сдавали экзамены
-
На трак нужно учится от 1.5 до 2.5 месяцев, в зависимости от проаинции. И удовольствие это не дешевое в Саскачеване около 12000 CAD$
-
ну та а взагалі ви не знаєте є ще в когось така ситуація як у мене з виїздом за кордон і з здачею біометрії
-
Кто подскажет. При заполнении CUAET анкеты предпоследняя страница зависает .
-
Вот и я о том же
-
Здравствуйте! Здесь www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/prepare-life-canada/border-entry.html сказано что нужно подготовить список вещей которые везешь с собой. "Settler’s effects list"
Before you arrive, you should prepare two copies of a list (preferably typed) of all the goods you plan to bring into Canada as. The list should:
Это реально нужно ?
-
Трак траку рознь. Не любой, естественно, но 26 футов в uhaul я десять лет беру без проблем и в Канаде, и в штатах. Только из-за того, что всего две оси и без отдельной кабины
-
Доброго дня Хочу Вашої поради Мені погодили візу, але при подачі я вказала документом ID card , бо закордонний паспорт на інше прізвище . Паспорт на нове прізвище в процесі виготовлення , але я не встигаю в 30 днів щоб вислати його . Підкажіть як маю поступити? Вислати фото і лист на погоджену візу, на підставі виданого документу я зможу в’їхати одноразово :
- чи я зможу потім в Канаді маючи паспорт на нове прізвище вклеїти візу?
- чи може треба десь написати що не встигаю в термін 30 днів ? 😉
-
Спасибо Ольга ! Только увидела ваш ответ🙌
60613/286947