UA to Canada CUAET
-
Очень жду свой паспорт c визой … позвонила только что ещё не готов 😭😭😭сдавала в Варшаве 3.06 ….
-
так дали, жодних проблем.
-
Не міняйте фамілію ,потім потрібно все повністю міняти!!!я вийшла заміж і не міняла фамілію і вже 10 років так живу і нічо ,а діти на чоловіка фамілії😀
-
Я тоже с девичьей хожу после замужества😅
-
Это разве такая крайность? Не меняйте и все
-
Пожалуйста,подскажите.Вот уже 3 недели после сдачи биометрии статут вот такой. Что дальше? Нужно что то ещё отправлять или ждать визу? Не понимаю. Спасибо!🙏🏻
-
Здравствуйте, хочу вывести свою несовершеннолетнюю сестру (13 лет) с собой в Канаду. На визу она подавалась с мамой. Не подскажите, хватит ли мне доверенностей от родителей для выезда? Или может у кого-то был похожий случай, какие документы нужно иметь мне, как сёстре? Буду благодарна за любую помощь🙏🏻
-
Ждать
-
Только ждать, у меня с 19.05. также статус обработки
-
Можно номер телефона куда звонили в Варшаве?также жду свой паспорт с 25.05. спасибо
-
Чекаю з 24.05. Була у п‘ятницю у візовому, то сказали, що вже готово, але паспорт ще не доставили. Там везти 10 кілометрів, вони це роблять 5 днів 😬
-
Спасибо! Ждать визу или еще что то перед этим?)
-
я вже зареєструвався
-
У вас аппликация approved в личном кабинете?
-
Ні ну серйозно хіба це так важливо))я вже довгий час проживаю в Грузії і скільки я тут маю знайомих дівчат після заміжжя вони всі на своїх прізвищах!!!😀
-
Може ви код не добре ввели
-
Такой вопрос-телефоны в Канаде нужно ли пререпрошить? Спасибо.
-
там незявляєються букви там де чорний прямокутник і він мене дальше не пускає я вже пробував різні варіанти ніяк 😔
-
Спробуйте з іншого браузера. Я заповнила подрузі з одного і все пішло з першого разу, а собі пробувала з іншого і запорола дві спроби, бо екран просто був білий
-
ок ще раз попробую ви не знаєте коли відкриють кордони або посольство Канади в Україні ніяк не можу здати біометрію термін вже закінчився. Чи є потреба хвилюватись що програму зможуть змінити і я не встигну
61093/286029