UA to Canada CUAET
-
Спасибо Большое 🌹
-
Там вроде больше информации уже нужно подавать чем по куает?
-
Доброго вечора, якщо я все заповню в своїй заявці на візу, а виїхати та здати біометрію не можу, скільки часу є для здачі біометрії чи як такого обмеження в часі нема?
-
biometric instruction letter приходит после подачи на визу. в письме указан срок в 30 дней, НО для украинцев это письмо не имеет срока действия. можно сдавать позже и не просить продления.
-
є питання, RAMQ дають тільки Українцям по CUAET, або також Українцям , які перманент резидент Канади, які виїхали в Україну до війни а зараз повертаються до Канади, а RAMQ прострочений, треба буде чекати 3 місяці або дадуть з першого дня покриття? дякую
-
Доброго дня Підскажіть будь ласка Як отримати чек, що оплатила доставку І як можна оплатити
-
Так це про біометрію, а про подачу паспортів ніде ні слова
-
Добрый день! Если пока неизвестно, сможет ли папа поехать с женой и дитем (из-за невозможности съездить на биометрию), то его лучше подать отдельным пакетом?
-
Ні,дітям не потрібна біометрія
-
посмотрите ссылку, я оставила. из документов по сути паспорт и wp
-
Строк 30 днів для відправки паспортів не відміняли. ,Якщо не виходить, то потрібно написати в кризову форму і пояснити ситуацію
-
Но вроде там есть более детализированные вопросы по самой работе
-
Тобто після подачі заявки на сайті на візу, без біометрії, потрібно відправляти в візовий центр паспорти?
-
В яку саме кризову форму писати, і чи ця проблема для них аргумент?
-
є дві дії які ви маєте виконати:1. здати біометрію, не має ліміту в 30 днів. 2.надати паспорт на вклейку, якщо прийшов запит, ліміт 30 днів
-
Це порушення термінів, які вам надали) Канада не дуже таке любить, можуть потім бути питання при подачі на PR
-
в закріплених повідомленнях інфо. связаться с IRCC через вебформу: добавьте в текст сообщения тег Ukraine2022, выбрать temporary residence/temporary resident visa secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Продовжують тільки ті паспорти, строк закінчення в яких через 3 місяці.
-
А если не сдавать, а сразу лететь по фоил лесс? Так нельзя ?
-
Есть кто с России получили визы?
61593/287021