UA to Canada CUAET
-
Тоже самое только в Вене
-
Это будет до 90 раб дней, так что вероятно уже только ждать. Либо если вы в ЕС и вам не далеко, то можно попробовать с другим удостоверением личности съездить, например если у вас внутренний ID card
-
насколько я знаю по Бухаресту, можно приехать и так. но вы лучше уточните у тех, кто недавно подавал паспорт там.
-
В Бухаресте проще подать и забрать самим на вклейку . С момента подачи до выдачи ровно месяц . Подается и забирается за 10 минут в визовом центре в World trade center возле Ромекспо.
-
Хорошо, всем спасибо за ответы и советы. Подскажите еще пожалуйста ответ на последний вопрос, у меня ситуация, что я приехал в Румынию 20.04 и срок пребывания заканчивается 20.07, не хочется паспорт отдавать на месяц, чтобы не вышло в притык. Можно ли получить статус временной защиты, чтобы можно было дальше жить в Румынии, без паспорта, который я отдам на вклейку ? И сколько у вас заняла операцию по получения этого статуса ?
-
доброго дня! для інформації: нова пошта зняла обмеження на відправку документів за кордон,тому можливо відправити паспорт на вклейку візи з України за кордон - це посилання на офіційний сайт: novaposhta.ua/faq_md "Чи можна пересилати свідоцтво про народження та інші документи посвідчення особи за кордон?
Враховуючи складнощі з якими стикаються громадяни України, які виїхали закордон під час воєнного стану, унаслідок повномасштабної військової агресії Російської Федерації на території України, керівництвом прийнято рішення приймати такі документи, як свідоцтво про народження, паспорт та інші документи посвідчення особи до транспортування у міжнародному сполучені.
Наразі відповідні зміни внесено до списку відправлень, що не приймаються до транспортування, згідно яких, свідоцтво про народження виключено з переліку документів, що не приймаються до транспортування, інформація за цим посиланням."