UA to Canada CUAET
-
🇲🇩🇺🇦👷🏽👷🏽👷🏽Багато роботи на будівництві без мови (наші бригади). Це вже десь $20-$25 якщо "середньо-початковий" досвід. В Квебек багато молдован переїхали, тих хто раніше в Італії, Іспанії, блядьскій москві будували.
🚛🚛🚛Можна також на далекобій (trucker) вивчитися. Запрошую в групу водіїв, між іншим: t.me/truckingeu
-
Его вроде бы отменили и можно будет сразу получить доступ к MSP
-
Оо, это класс, если так. Ссылка есть? Я вчера проверял - не нашел
-
Ваша группа не фонтан, вопрос можно ли без опыта устроиться и сразу ответы тут своим работы нет , тогда о чем там говорить!?
-
Дайте посилання на своє питання в цій групі. 🚛 Бо трохи протилежне реаліям Канади ви зараз написали.
-
Вiтаю, пане Karim. Сподiваюсь, і у вашій хаті (Квебек'чина) буде адекватна підтримка 👌
-
Я знаю что в Канаде есть работа на truck driver, по этому такие ответы меня и смутили !
-
На первое время как для старта хватит , но и вложить нужно не мало если со старта
-
50-60 тисяч на рiк. Якщо отримали менше - ви щось не те робите :)
-
Работа есть, но сначала надо отучиться в автошколе, сдать экзамен, а потом искать работу
-
Распечатывай однозначно!
-
Обязательно!
-
А якщо є міжнародні права, в атошколу все одно треба ходити?
-
Ну это не верно , первый год да прийдётся постоянно в дороге, после года опыта в Канаде, можно найти получше и ездить 3-4 дня в неделю