UA to Canada CUAET
-
не важливо яку пошту. Для всіх поштових сервісах один закон, не пошта пише закони, а держава. Треба підійти у відділення та спитати чи зателефонувати на гарячу лінію. Ще я бачила тут хтось писав, що ups доставляє
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, тут є хтось , кому довго не підтверджували бекграунд чек? І чому так бува?(
-
Спробуйте написати в гуглі не пам'ятаю ,здається, я писала кур'єрські доставки за кордон документів, там висвітиться міста, натискаєте, яке місто вам потрібне там адреса і номер тел., зателефонуєте і дізнаєтеся
-
Как только у вас будет owp + банковский счёт + 5 дней, но это не точно:)) Сперва давали бодро, а потом начали чуть медленнее, ест те кто ждут уже по паре недель. У меня вот была ошибка, на данный момент идёт 3я неделя.
-
Можна тільки дипломатичним установам як то посольства, консульства. Фізособам начебто всеодно ні 😕
-
записатися в vac і вибрати опцію passport submission, а якщо вільних дат не має, то тоді польскою поштою відправити
-
Нужно думать «как быстро я начну зарабатывать бабло в Канаде после приезда» я не о казенных деньгах 😂
-
Так, дякую, мені порекомендували, щоб час на чергу не тратити, а відправити поштою, краще.
-
В районе месяца, у меня уже у знакомого семья их ждёт. Там надо 3000 справок, это ж запад, бюрократия во всей красе
-
После Германии мне уже ничего не страшно
-
Мама ждёт ещё с 20-го мая. Мне вклеили за 10 дней, она ждёт больше месяца, странно…
-
Добрый день! Родителям пришел Original passport request, а письмо с разрешением на работу нет, хотя галочку ставили. Его можно попросить в аэропорту?
-
t.me/UAtoCanada/78386
-
Подскажите пожалуйста есть кто в Стамбуле визу вклеил?
-
Заходишь в чат успокоиться и найти помощь, а по итогу — загоняешь себя в ещё большую тревожность 🤣
Спасибо, что не дремлете
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка подалися втрьох. Я, дружина і дитина (до 3 років). Мені їй прийшло запрошення на біометрію дитині ні. Це так і має бути? Чи все ж таки має приходити і на дитину?
-
А что за справки?)
-
А ви читали умови? Хто здає біометрію?
-
До 17 років біометрію не питають
-
Та то понятно. Работу буду искать до приезда. Но, еду почти без денег, а 3000 - это может быть как раз на жилье хватит
65327/287142