UA to Canada CUAET
-
Добрый день! Родителям пришел Original passport request, а письмо с разрешением на работу нет, хотя галочку ставили. Его можно попросить в аэропорту?
-
t.me/UAtoCanada/78386
-
Подскажите пожалуйста есть кто в Стамбуле визу вклеил?
-
Заходишь в чат успокоиться и найти помощь, а по итогу — загоняешь себя в ещё большую тревожность 🤣
Спасибо, что не дремлете
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка подалися втрьох. Я, дружина і дитина (до 3 років). Мені їй прийшло запрошення на біометрію дитині ні. Це так і має бути? Чи все ж таки має приходити і на дитину?
-
А что за справки?)
-
А ви читали умови? Хто здає біометрію?
-
До 17 років біометрію не питають
-
Та то понятно. Работу буду искать до приезда. Но, еду почти без денег, а 3000 - это может быть как раз на жилье хватит
-
Комнату можете посмотреть или общежитие,неплохие цены и условия
-
Разные формы которые нужно заполнить
-
Ну вот, как раз на общагу за два месяца и на первые пол месяца существования до первой зарплаты.
-
Виходить, що у нас без варіантів треба виїжджати в Європу і там чекати на біометрию і вклейку візи?
-
Доброго дня!
Незнаю власника групи, але суть на скріншоті.
Чи знає хтось чи дійсно це так?
Чи це лише планується?
Дякую.
-
Якщо у Вас є можливість один раз виїхати і не повертатися (і Вам за це нічого не буде) то швидше за все так. Біометрію Ви здаєте особисто, це фото і відбитки пальців. Далі, як повезе, можете отримати апрув за три дні, як мій брат і батьки, разом з Foilless visas and Work permits. А можете за три тижні…
-
какие формы и справки? заполнение заявки на помощь очень простое.
-
Как мне друг рассказал, ни разу не простое. Там ту форму банк выдаст через неделю - две, потом 3 года ждать пока её рассмотрят. А на бумаге да, на их сайте, все проще пареной репы.
-
Подскажите пожалуйста! В Стамбуле на вклейку можно самим отдавать паспорта в визовый центр или только курьером?
-
Mojna
-
Доброго дня! Скажіть будь ласка чи хтось здавав Біометрію в Бельгії ? Чи там немає де зробити біометрію і вклейку візи ?
65338/287148