UA to Canada CUAET
-
Дякую! а ось це?
-
Тобто кожного треба окремо подавати? Чи наприклад якщо тільки двоє в аплікації, то можна разом?
-
Если одна семья, то можно вместе, а если на разных фамилиях, то я понимаю, что надо отдельно
-
Добрый день. А запрос на подтверждение гражданства Вам пришёл только недавно?
-
Дякую
-
Добрый день. 4 апреля.
-
А ще таке питання. Якщо дружина народить перед польотом? Бо я не знаю чи встигнемо до того часу поїхати. Дитину потрібно також подавати? Чи як це правильно все зробити?
-
Consent form звідки приходить?
-
Вы им написали на почту и веб-форму о своей ситуации с ожиданием? Мы просто тоже сдали 1 апреля в Стамбуле и запрос на дополнительные был 7 апреля и после этого тишина.
-
завантажити треба і роздрукувати assets.ctfassets.net/xxg4p8gt3sg6/2G0GtF7WPLvzToKOfompkv/c03d754f3eaf210cf115e35a9bfd096b/VFS-ConsentForm.pdf
-
Да, написал о том, что долго ждём и что всё предоставили.
-
Всім привіт))
Є питання: якщо я відправлю закордонний паспорт на вклейку візи поштою, то який шанс, що дадуть візу не на 10 років, а менше, ніж дія паспорту?
Чи це ніяк не впливає? Бо читала наче, що були випадки, але, може, то просто збіг?
-
Дякую! Якби не залізла тут почитати то і незнала б що треба заповнювати цю форму,і взагалі де її шукати)
-
visa.vfsglobal.com/pol/en/can/additional-services Назад вони відправлять тою, яка зручна їм а в ту сторону напевно не треба... то ж не будуть вскривати лист щоб переірити служба та що ви вказали чи ні... Не забудьте вкласти листок з адересою зворотньої доставки