UA to Canada CUAET
-
Присоединяюсь к вопросу. Планирую выезд таким же способом, очень интересны советы тех, кто уже смог так выбраться.
-
Так запрошення на біометрію саме в кабінет і приходить. На пошту ні, принаймні в мене тільки в кабінеті було
-
Добрий день! Чи є тут хто відправляв паспорти на вклейку візи до Чехії?
-
В якій країні? Велика черга?
-
Здравствуйте, такой вопрос. "Ваша заявка одобрена". Такое сообщение мне пришло ещё 23 апреля, но нету сообщения на вклейку визы, что делать?
-
Не требуют, он нужен для пр.
-
Звонить или писать им, тоже ждал пока не сообщил им
-
Привiт всiм! Хтось в Стамбулi давав паспорт на вклейку? Скiльки часу зайняло?
-
Чи потрібно завіряти нотаріально дозвіл від батька на поїздку чи можна від руки написати? Як ви робили?
-
Привет ребята. Подскажите как SiN делать в Торонто или хотя бы с чего начать? 😃
-
Дитині не потрібно
-
Скажите пожалуйста-если папорт получен в IRCC , то статус заяви теж меняется? Спасибо заранее!
-
t.me/ukrainianintoronto Заходіть по посиланню для тих хто вже Канаді
-
Доброго дня, якщо я отримав такий емейл, то мені ще потрібно оплатити? Тому що зворотнього курєра я оплати Дякую
-
Кстати, а в чем смысл не делать ребенку биометрию в другой стране/Украине, а потом делать в Канаде ребенку до 17 лет, если ребенок не может сам поехать и ему придётся ждать биометрии Визы
-
всім привіт, чи у всіх вільні дати на біометрію у Варшаві лише на цей тиждень показує?
чому не видно далі дат (( уже 2 тижні чекаю, а показує лише до 25 го червня
-
А квитанція була прикріплена до документів які ви відправляли? Бо судячи з листа вони не отримали квитанції про оплату кур'єра
-
Так от і я про те Я постави разом зі всіма?
-
в березні теж так було вони не відкривають весь календар потім зявляться нові дати але знову на два тижні вперед
-
В мене взагалi не показуе вiльнi дати
65538/286098