UA to Canada CUAET
-
Добрий день. Підкажіть, хто в курсі, або зустрічався з подібним. Подали заявку на візу, строк подачі на біометрію закінчується 29 червня. Всі дні зайняті, найближче, шо було це 6 липня, на яке ми і записались. Дзвонили і писали на вказані адреси і номери, хотіли уточнити чи можна пізніше поїхати на біометрію. А сьогодні прийшов лист: для завершення вашої заяви потрібно якнайшвидше здати біометрію. Не знаємо, шо робити, поїхати раніше, але ж не записались до кінця терміну подачі, поїхати 6-го липня, на яке записались, так це пізніше строку, не хочеться дарма кататись. Подавались в Ліоні. Дякую
-
Спасибо
-
В какой стране/в каком городе подавали аппликацию на визу?
-
может кто-то подсказать,как оформить пособие в Канаде,если знаете,пожалуйста
-
я не буду в сотый раз объяснять. хотите верить в теорию заговора и рейтингов — верьте.
-
Такие правила законы. Тут ездишь на турецких. А потом возвращаешься и можно получить свои дома
-
Добрый вечер. После сдачи отпечатков пальцев, жду уже 25 дней визу. Это нормально или можно в службу поддержки написать?
-
я давно живу в Канаде. и общаюсь с достаточным количеством людей в личке, чтобы опровергнуть любую вашу теорию.
-
Нормально