UA to Canada CUAET
-
Я знаю що так краще. Але ми можемо просто не встигнути. Ще не здали біометрію, а літати можна до 32-го тижня
-
pr — permanent residence. в в Канаде нет вида на жительство, есть статус permanent resident, если student/worker/visitor — temporary resident.
-
Добрый день, подскажите может у кого-то такое было. Я в анкете указываю своё образование, и в пункте с работой с 18 лет указал, не работаю с того года как исполнилось 18 Но меня сайт не пропускает дальше пишет, что должен дать данные с 18 Хотя уже предоставил
-
Лікарка сказала до 32-го, в дружини тиск може інколи пошалити. Тому така справа...
-
А як самостійно закинути паспорт на вклейку візи (Австрія) може у когось є досвід?
-
вам в любом случае рано или поздно нужно будет либо сделать новый паспорт, либо продлить старый - в Канаде или до Канады. и после этого с новым паспортом получить новый пермит и новую визу. дальше срока действия паспорта вам не смогут выдать ни один документ
-
Підкажіть будь ласка Записалася на здачу біометричних даних у Краків і найближча дата була на 04.07 тобто через два тижні Як можна провітрити вільні дати у Варшаві, можливо там є вільні дати раніше Це потрібно скасовувати попередній запис у Кракові і записуватися на Варшаву? Бо мене не пускає система просто подивитися вільні дати
-
Привіт, не можу зрозуміти як і де записати на здачу біометричних даних, підкажіть, будь ласка
А ще питання, якщо хлопець хоче податись, але територіально знаходиться в Україні, як він може це зробити? Чи можна в Україні здати біодані, або чи можуть пропустити на кордоні з листом із візового центру?