UA to Canada CUAET
-
Підкажіть, будь ласка, чи потрібно вклеювати візу, чи можна це зробити вже у Канаді, яка різниця в умовах перебування? Дуже дякую
-
Мед.осмотр для работы в Канаду можно пройти в Польше ?
-
t.me/drive_in_canada
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/offices/find-visa-application-centre.html#vactable
-
так
-
Всем привіт! Збираюсь приїхати до Канади і взяти з собою автомобіль (temporary import). Може хтось проходив такую процедуру та може поділитись досвідом буду вдячний. Також цікаве питання як застрахувати такий автомобіль (на українській реєстрації, онлайн). Порадьте компанію/контакти. Провінція Онтаріо.
-
Почитайте группы про автомобили, ездить на таком авто вы не сможете. К дорогам общего пользования допущены только сертифицированные авто, то есть сделанные на материнке америка или привезёны официальным дилером. В вашем случае вариант только продать и купить
-
Я хочу зробити тимчасовий ввіз. Я заонив в transport of Canada , border agency - всі вони кажуть що можна привезти і їздити на такій машині допоки не о приймаєш ПР
-
-
Там написано, що працює з обмеженими сервісами. Тому запитую тут чи хтось здавав біометрію в Стамбулі, бо я так і не зрозуміла чи це можливо, чи ні.
-
я сдавал
-
Утиль в Канаде будет за свой счёт если что))