UA to Canada CUAET
-
Скажіть будь ласка скільки часу між ready for collection и кур’єром в Варшаві?
-
Sjtd опыта оформления не было, но паспорт отправлял из Литвы dhl'ом. Забирал сам. Все норм
-
Добрий день питання хто в канаді вде отримав фінансову допомогу які банки ви вибирали ?
-
Доброго дня ! Підкажіть , діти мають тільки свідоцтво , уже перекладене на анг Я можу заповнювати дітей і потім вже вклеювати у паспорт , чи потрібно спочатку зробити вклейку? Дякую
-
Як подати особисто на вклейку візи?
-
Доброго дня , люди підкажіть будь ласка , я зможу якось паспорт відправити з України в іншу країну , щоб там вклеїли візу? Чи мені потрібно обовязково бути за кордоном і чекати вклейку !?
-
Всем здравствуйте .Очень прошу откликнуться тех,кто сдавал биометрию в Праге 1-2 недели назад.Спасибо заранее!
-
Хто б міг допомогти,потрібна допомога. Шо потрібно щоб купити авто в канаді?
-
Доброго дня. Менi запит на бiометрiю прийшов наступного дня пiсля подачi заявки, а на запит для чоловiка чекаємо вже 2 тижнi. Це нормальнi сроки? Чи треба подаватися знову?
-
А хіба в Празі є де здавати?
-
Подскажите, пожалуйста, летел ли кто то в Торонто с пересадкой в монтреаль? Можно ли получить work permit уже в Торонто или нужно получать в монтреаль?
-
А есть какие-то простые визы в Канаду для украинцев если у тебя не emergency и ты уже в безопасности / в Европе? В идеале тоже с разрешением на работу хотя-бы на годик
-
в монтреале. 1м аэропорту прилета
-
Из Чехии в Румынию
-
а чому аж у п'ятницю забирати?
-
Почему тогда в Румынию?
-
Тоже жду третью неделю (((
-
Вы заполняете отдельную анкету на ребёнка и все. Дальше ждёте когда ее рассмотрят.
-
самая простая виза - cuaet. никто вас не обязывает больше года работать. если вы в европе и в безопасности, вы все равно можете подаваться
-
Потому что в Чехии нет посольств