UA to Canada CUAET
-
не допомагає. Пробував і порядок хронологічний ставити, і сторінку перезавантажувати і ще раз заповнювати, і місяць щоб перехрещувалися і ні. Нічого не допомогло… Заповнював з квітня 2014 року, бо тоді виповнилося 18 років
-
Ну да. Ещё на войну забирают. Я знаю
-
У нас такая же ситуация
-
Просто вовремя спетляли из этой дыры.
-
ставив в одному з місць роботи, не допомагає… Тільки що заповнив все з початку: заповний інформацію про навчання і суто те, що я не працюю до поточного часу і та сама помилка… Ехх, буду розбиратися. Якщо подолаю цю форму - напишу тут, можливо ще хтось з цим зіткнеться
-
У всех проблема с регистрацией на сдачу биометрии у VFS GLOBAL? Код для входа в систему бронирования действителен 3 минуты, но на почту он приходит спустя 14 минут, делая таким образом его не действительным и невозможно зайти в систему бронирования. У всех так?
-
У меня так. Уже третий день и в любое время суток. Приходит через 5 часов или 20 мин. я уже и в режиме инкогнито, и с другой почты, и с другого браузера пробовала.
-
Спасибо большое 😁
-
У вас день рождения в апреле? Тогда ставьте опыт с мая!
-
пробував, не допомагає… Тільки що заповнював все покроково (зберігав після кожного заповненого пункту). Виявляється проблема не в місці роботи (та все ОК пропустило), а в навчанні. Системі не подобається, що в мене між бакалавратом і магістром було 3 місяці пропуску (літо, канікули). Хоча я в них працював… Треш крч.