UA to Canada CUAET
-
Хто знає, чи потрібен зараз дозвіл від батька для перетину кордону? Їдемо в Стамбул зі Львова.
-
Я десь тут в чаті знаходила посилання. Не пам’ятаю вже. Але я коли вводила трек номер, то постійно була помилка, не змогла відстежити. взагалі на пошту присилають лист, як тільки ось відбувається з паспортом ( отримали, в процесі, готовий до отримання). Проте я читала в чаті, що далеко не всім приходять листи
-
Если страны трансфера не требуют теста то не нужно , в Канаде если полностью вакценирован теста не нужно
-
Спасибо )
-
Всем привет подавали документы на визу не пришло foil less visa letter. Пришло письмо просят выслать паспорт на вклейку, с этим проблема, можно ли получить как то foil less Visa
-
По фоилес визе нет , по нормальной можно ! В Дублин не нужна виза !
-
Всім доброго дня . Підскажіть може в когось було з вчорашнього дня не можу зайти до кабінету в ircc щоб перевірити статус , помилки ніякої не видає просто крутить постійно загрузка і все . Пробував з різних гаджетів результат аналогічний .
-
Транзитом через Дублин можно без всяких проблем. Брат летел 3 дня назад.
-
Просчт паспорт на вклейку. Здавал био в Кишиневе. Сейчас в Дублине. Могу я лично отнести паспорта на вклейку в VAC Дублина за себя, жену и дочь? Или обязательно почтой?
-
Можно в личку вам?)
-
Добрый день, подскажите заполнил заявку на семью 2 родителя и ребенок 1год, письмо на биометрию пришло на родителей, на ребенка должно прийти письмо что он не проходит биометрию ?