UA to Canada CUAET
-
є якіс обмеження на дату 1-го вїзду до Канади? якщо наприклад отримав візу і приїхав тільки через півроку-рік?
-
В Чехии увы закрыли (((
-
Тут родилась в мене теорія ,як таке можливо. Ми маємо порядковий номер аплікації, який постійно росте. Думаю саме по номеру аплікації формується черга. Так от, різниця між моїм номером аплікації і коллеги з яким я здавав біометрію разом - 17 000 (ну умовно в мене номер аплікації V400517000 , а в нього V400500000). Статистику, яку можна контролювати тут www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/key-figures.html , говорить про те , що обробляється за тиждень десь приблизно 5000 заявок. Тобто в теорії маю ще чекати 3 тижні приблизно ... Але з цих 17 000 хтось може не здав ще біометрію, і він опуститься вниз черги ... Але і до V400500000 були люди які не здали біометрію, хоча вони мають раніше номер аплікації. Якщо вони зараз здадуть біометрію, то я маючи номер далі від них , знову буду відсунутий в кінець черги, хоча по факту здав біометрію раніше на 3 тижні... Оце така теорія 😁 .
-
В первый про такое письмо читаю по это программе, после сдачи биометрий приходит, потверждение биометрий, и запрос на паспорт.
-
вы сравниваете статистику заявок CUAET с номерами заявок на визы по всему миру. TRV выдают не только по этой программе. да и очередь не одна, так как офис не один
-
Доброго вечора. Підскажіть будь ласка, якщо знаєте де можна зробити ПЦР тест в Познані. Дякую.