UA to Canada CUAET
-
Добрий день, підкажіть, будь ласка, у Польщі отримала такий лист, це означає, що можна принести паспорт у VAC у Варшаві? Це через vfs.global треба зареєструватися як passport submission? Бо щось зовсім заплуталась
-
Нет, только в Европе
-
У кого был геморрой с форматом паспорта в pdf не пропускает формат ,копия выглядит не на весь формат а на странице в верхнем правом углу фото и в чем проблема ?документы которые на всю страницу спокойно проходят
-
Размер не превышает 2 Мб?
-
Это просто тур виза, куаэты в приоритете. И люди пишут что получают за 20-30 дней
-
так, може, головне щоб був дозвіл від батьків, а ще краще знайти опікуна в Канаді
-
И ещё вопрос: у меня биометрический паспорт,при его получении я уже сдавала отпечатки пальцев. Они не подойдут?Или это разные вещи?
-
ваши отпечатки в украинской базе данных, для канады нужно заново сдавать, как и в любую другую страну, куда нужна виза
-
Я не понимаю в этом у всех документов один формат но расположение разное
-
Різні. Це саме біометрика в Канаду (якщо здавали в США, то теж може проканати). Наша Європейська біометрика не має ніякого відношення.
-
Если нажмете на свойства файла , увидите размер документа, если будет выше 2 Мб может не добавляться ( у меня так было)
-
Дехто отримує за 2 дні, хтось за 20, а є хто чекає вже 90. Тому береться середнє. Відштовхуватись потрібно від офіційних даних, а не «хтось-десь писав»
-
Может быть название файла- кириллицей, не пропустит в этом случае. Измените на латынь.
-
я вважаю, що в даному випадку, принцип «хтось-десь-писав» набагато дієвіший, адже інформація на сайті оновлюється вкрай рідко
-
Ну, официальные сроки вклейки 1-6 недель, оттуда и среднее число. 90 дней паспорт никто не ждёт, это вы говорите о одобрении аппликации
-
Моя знайома чекала 25 днів
-
так на основании оф.данных процессинг cuaet полных несложных анкет до 14 дней
.www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/2022/03/canada-ukraine-authorization-for-emergency-travel.html
-
Знову ж таки, там вказано,що термін обробки не включає час доставки та здачу біометрії.
Останній раз інформація на сайті оновлювалась 21.06.22 (оновлюється раз на тиждень)
-
Доброго дня , у мене таке питання я здав біометрію но в мене в анкеті ніякі данні не обновилась , і сказано що я їх не сдавав , чому так і як це виправити ? Заздалегить дякую
-
когда вы сдали ее?
69506/288111