UA to Canada CUAET
-
Привіт, які документи потрібно вкласти коли відправляєш на вклейку через пошту ?
-
без французского там делать нечего)
-
visa.vfsglobal.com/pol/en/can/attend-centre За цим посиланням заходите та обираєте Краков або Варшаву. Будьте уважні - у Кракові візу в паспорт вклеїти нема як, тільки у Варшаві.
-
Вони ж можуть приїхати в Польщу здати біометрію, і повернутися в Ригу? А потім вилетять спокійно з Польщі до Канади?
-
Її можна вклеїти протягом 6 місяців
-
Доброго вечора ми записались на біометрію в Кракові , що робити далі щоб вклеїти візу в паспорт ?
-
Пол страны оформило биометрический паспорт, а старый никуда при этом не делся
-
І ще таке питання , я представник від своєї сім’ї у мене паспорт до 23 року , чи правда що усім дадуть візу тільки на цей 1 рік ? І якщо я поміняю паспорт після біометріі ( у нас вона зазначила на 12.06 ) , можуть виникнути проблеми ? Дякую
-
Если готовы работать руками, стройка, магазины, рестораны. Там как правило ни опыт, ни образование не надо.
-
Добрий вечір. Скажіть будь ласка якись документ вам видавали після здачі біометрики, крім наклейки зі штрихкодом ?
-
Доброї ночі. Скажить будь ласка, скількі часу треба чекати на запрошення на біометрію. Приблизно від їх відповіді що моя анкета на розгляданні, до письма выбора дати задачи біометрії. (Від і до). Вельме дякую!
-
Мені і наклейку не давали. Просто прийшов лист на пошту, що біо погоджено, а на наступний день фоіл лесс
-
после submission confirmation письмо biometric instruction letter приходит в течении 1-2 дней, кому-то сразу, кому-то немного дольше.
-
да, могут конечно. но если придёт запрос паспорта для вклейки визы, паспорт нужно будет отправить на вклейку.
-
У меня уже прошло 9 дней. Тишина полная.
-
какие письма у вас в профиле? и сколько вам лет?
-
А письмо на биометрию всем сразу пришло как уведомление ?обязательно в Варшаву ехать если я во Франции?и сколько это стоит сделать биометрию ?
-
Добрый вечер, Подскажите, каждый раз когда захожу в IRCC, выбивает такое сообщение. В кабинете все меняется, статус, сдача биометрии. Все правильно я делаю, или ещё что-то нужно, чтобы окошко постоянно не появлялось.
-
Кто-то летел из Норвегии? Какими авиалиниями и с пересадкой?
-
Мне 37. В профиле 3 уведомления. В последнем присвоенный мне апликейшен номер
69690/286288