UA to Canada CUAET
-
Два месяца жду визу после биометрии,это нормально?
-
Конктрено на ваш вопрос - да, пройдет его срок и его более не будет.
-
Як думаєте перевіс багажу на 200-300 грам заставляють доплачувати чи викидати чи ні?
-
смотря на кого попадете) при мне за перевес в 500 грамм посчитали как 1 доп кг..
-
очень зависит от авиакомпании. но 200-300 грамм обычно никто не замечает, кроме самых злых лоукостеров, где даже ручная кладь за деньги
-
Мы сдавали 16 мая в Бухаресте и ещё ждём.
-
Добрий ранок, підскажіть будь ласка. Чи можливо відкрити візу маючи на руках звичайний закордонний паспорт, не біометричний?
-
І якщо паспорт є дійсний на два роки то і віза буде відкрита на два роки?
-
t.me/UaVancouver
-
Доброго ранку! Підкажіть будь -ласка , чи потрібно зараз робити тести на Covid, плануємо летіти до Канади найближчим часом, двоє дорослих і дитина 11 років, в провінцію Альберта . У нас є вакцинація в Дія, але нема паперових сертифікатів . Можливо вже хтось нещодавно прилетів і має досвід. Що саме вимагають і де ? Буду вдячна за допомогу.
-
31.05 сдали и ответа пока нет
-
Другой номер имм1442 введите.
-
Мій досвід відправки паспорта в Парижі. 9 червня відправила паспорт DHL у візовий центр, трекінг номер не прийшов. Тільки DHL написали, що доставлено. У наступні дні дзвонила на лінію підтримки, з проханням відправити мені номер для відстеження, безрезультатно. Писала на пошту, попросили надіслати дані + ще одну Consent form. Але ці дії не наблизили мене до отримання інформації для відстеження паспорта. У підсумку, 22.06 в кабінеті оновився статус на Approved, але від візового центру як і раніше не було ніякої інформації. 28.06 особисто прийшла в центр і з'ясувала,що паспорт знаходиться у них. Забрати там паспорт особисто можна з 14 години!