UA to Canada CUAET
-
Доброго ранку! Підкажіть будь -ласка , чи потрібно зараз робити тести на Covid, плануємо летіти до Канади найближчим часом, двоє дорослих і дитина 11 років, в провінцію Альберта . У нас є вакцинація в Дія, але нема паперових сертифікатів . Можливо вже хтось нещодавно прилетів і має досвід. Що саме вимагають і де ? Буду вдячна за допомогу.
-
31.05 сдали и ответа пока нет
-
Другой номер имм1442 введите.
-
Мій досвід відправки паспорта в Парижі. 9 червня відправила паспорт DHL у візовий центр, трекінг номер не прийшов. Тільки DHL написали, що доставлено. У наступні дні дзвонила на лінію підтримки, з проханням відправити мені номер для відстеження, безрезультатно. Писала на пошту, попросили надіслати дані + ще одну Consent form. Але ці дії не наблизили мене до отримання інформації для відстеження паспорта. У підсумку, 22.06 в кабінеті оновився статус на Approved, але від візового центру як і раніше не було ніякої інформації. 28.06 особисто прийшла в центр і з'ясувала,що паспорт знаходиться у них. Забрати там паспорт особисто можна з 14 години!
-
www.ua2canada.info/fin-aid
-
Якщо у вас є вакцинація ( дві дози) однією з цих вакцин www.canada.ca/en/health-canada/services/drugs-health-products/covid19-industry/drugs-vaccines-treatments/vaccines.html тест не потрібен, але треба загрузити сертифікат вакцинації в додатку arriveCan. Двоє дорослих прилетіли тиждень тому. Один вакцинований інший ні. Тести робили, але ніхто не питав. Невакцинованому зробили тест в аеропорту по прильоту і відправили на карантин. Повторний тест через 8 днів ( дали в аеропорту) робили дома онлайн. Кур’єр забирає. Телефонували 2 раза перевіряли чи проходимо карантин.
-
Та все одно, за добу до вильоту заповните та і годі
-
А як це? Нема ані готелю, ані друзів, ані Ейрбнб?
-
ArriveCan заповнюється за 48 годин, напевно ви вже будете знати адресу
-
Тож куди ви поїдете як вийдете з аеропорту?
-
На ворк пермите 2 номера рядом. Нужный вроде бы чёрным который. Не красный. С 1 буквой в начале.
-
По запису