UA to Canada CUAET
-
Здравствуйте. А на подачу паспорта срок в 30дней тоже отменен как и на сдачу биометрии?
-
Где можно взять Medical Diagnostik Test? Нам на границе не дали, а завтра медосмотр???🙏
-
А вы уверены что вам его нужно? Есть ограничения в owp и предписания для сдачи?
-
Ребят кому приходило вот такое письмо, что значит?
-
t.me/UAtoCanada/62330
-
если хотите визу для ребёнка, тогда да. нужно на него тоже заполнять. я так поняла он тоже по foil-less прилетел.
-
нет, не обязательно. если подадитесь со свидетельством, он получит single journey travel document, если вписывать в паспорт — получит визу в паспорт родителя.
-
Щодо прав - варто питати на місці. Але довідка в будь-якому разі має бути перекладена і бажано б щоб була завірена нотаріусом. В цьому випадку краще зробити трохи більше. Якщо є можливість то зробіть і довідку про водійський стаж в Україні. Розповім по Онтаріо. Прийшов міняти права до Driver Test Center (саме ця установа займається правами в Онтаріо) в той же день здавав теорію (мову можна просити вибрати на зручну для вас). З першого разу я не здав бо не готувався, тому увечері почитав теорію і на наступний день здав без проблем. В той же день отримав папірець що підтверджує здачу і по суті вже є канадським ID за наявності українського закордонного паспорту. Через днів 10 отримав права G1 в поштову скриньку. Відразу після здачі теорії потрібно бррнювати час на здачу практичного тесту з водіння G2. Мені прийшлося чекати чергу місяць до здачі. Після здачі - знову папірець і кілька днів тому дістав свої G2 з поштової скриньки. Для G чи G full як його ще називають потрібно підтвердити водійських стаж з України і те що у вас права не є вилученими (тобто вони ще й досі дійсні). Тому старайтеся фільтрувати інформацію і шукати першоджерела. Люди в чатах не завжди все правильно можуть підказати.
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/5467-dovidky/5466-dovidka-pro-dosvid-keruvannya-transportnimi-zasobami
-
Подскажите кто вклеивал визу в Канаде в паспорт? Как подать заявку?
-
Конце анкеты 'Fees' work permit не показывает у меня
-
t.me/UAtoCanada/87337
-
Можно
-
Спасибо 🙏
-
t.me/UAtoCanada/81497