UA to Canada CUAET
-
Отправил паспорта Poczta Polska 29.06 по сей день не меняется статус посылки. (Przesyłka w transporcie). Нормально ли это или можно паниковать?
-
Підкажіть, будь ласка, при заповненні анкети не вказала для сина 17 р., що потрібен work permit ( думала, що не дадуть до 18р.) Як тепер бути, писати crisis form з його профілю? Тицьніть носом, будь ласка, хто знає як це виглядає
-
Нічого не приходило взагалі, навіть підтвердження біометріі і статус біометріі не був completed Писала на кризову форму багато разів А потім в один день прийшло і підвтердження біометрії і запит на паспорт👍🏻
-
Пройшло 2 дні, про яку паніку мова?! Я вам більше скажу, попереду вихідні, ніякий статус теж мінятися не буде
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, як здати біометрію чоловіку який фізично знаходиться в Україні і не може виїхати з України згідно правил виїзду чоловіків призовного віку?
-
На месте с офицером поговорите, он уточнит что выдавать (я просила вп, переспросили не нужен ли стади пермит)
-
А что писали в кризисную форму? И ответы какие-то были от правительства, когда в кризисную форму писали?
-
Если выехать не может никак, то и никак не сдаст
-
Я сдала биометрию в Берлине 30 мая. Все даты были свободны ..на месте сдачи биометрии , было от силы человек 5….думала все будет быстро, но до сих пор тишина 🙄
-
Я думал что статус поменяется на (doręczone) или что то вроде того. В конце концов Варшава не очень далеко. То что в визовом центре паспорта будут валятся неделями это я знаю
-
Капец…🫠
Ждём!)
-
Тобто вже в аеропорту, а зараз вже нічого не писати краще?
-
Дуже прикро, що цей процес такий часозатратний. Ви, головне, не панікуйте, наберіться терпіння і все вдасться. Зараз уже за тиждень не вклеюють у Варшаві, як було раніше.
-
А як тоді діяти в такій ситуації? Я, як дружина подала на оформлення візи, пишуть що чоловіку також буде надана віза. Я так розумію чоловіку заново треба буде все оформлювати як буде змога виїхати з країни? Можливо є якась відстрочка здачі біолметріі у такому випадку? Можливо хтось вже так подавав?
-
Если не спросит, уточните самостоятельно, что хотите вп для сына Но да, щас ничего не надо
-
Срока сдачи биометрии нет Когда сможет сдать - тогда сдаст
-
в закреплённом сообщении все написано детально о сроках биометрии.
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста для въезда в Канаду подойдёт сертификат о вакцинации в PDF из Дии?
-
Дуже дякую !
-
Подавали в Берлине, почти все даты свободны, вся процедура заняла меньше 10 минут, это от входа в здание до выхода из него. Подавались 28 мая но после этого тишина. никаких писем больше не приходило
71852/288154