UA to Canada CUAET
-
Есть кто-то кто оплачивал обратную доставку паспорта после вклейки из Вены в Польшу? Подскажите, какую сумму оплачивали? По Польше нет информации на сайте VAC Вены
-
А в Украине никак заказать нельзя?
-
Можно, онлайн направите фото документа и вам переведут
-
Доброго дня, я не зміг попасти на здачу біометрії на протязі 30 днів як пише в листі, що тепер робити щоб здати біометрію?
-
Для українців терміна немає. Здаєте біометрію, коли буде можливість.
-
Навіть якщо в листі пише 30 днів?
-
Так.
-
Zone 1
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо в паспорті буде вклеєна віза, чи потрібно ще робити eTA?
-
Добрый день! У меня такая ситуация) Отслеживать на этом же сайте, там есть трекер, но сайт висит, поэтому я звонила в службу поддержки сайта и оператор отследил по дате Рождения ))
-
А то, что её нет там в перечне стран это нормально?
-
Ми чекаємо вже 2-й тиждень. Подавали разом із друзями. Їм паспорти прийшли ще минулої середи, наших ще немає.
-
Доброго дня. За який термін вам прийшов паспорт зі вклейкою візи. Дякую за відповідь.
-
Мама чекала 9 днів
-
Я чекаю більше 2 тижнів(((трек відстежування приходив?бо мені ні(а писали що у Римі вклюють за тиждень..
-
Если у вас сомнения , пишите им на имайл , звоните и уточняете
-
Доброго дня, здали біометрію ще місяць тому , але поки ще не прийшло жодного листа щодо статусу заявки, тобто чи схвалено чи ні. Паспорти ж відправляються після підтвердження вірно? Скільки взагалі часу може зайняти розгляд?
-
Лист стандартний, але на даний момент терміни на біометрію відсутні.
-
Дивлюсь де здати біометрію. Написано this vac is open temporarily and will provide limited services. Те що там services limited критично для мене? Чи все що мені потрібно я там зроблю? Дякую
-
Кто с Варшавы паспорт ждёт?
72517/287186