UA to Canada CUAET
-
Подключите себе пробный Viber out на неделю бесплатно. Там можно звонить на любой номер по всему миру бесплатно До окончания пробного периода просто отключите подписку
-
Concent form Work permit якщо прийшов
-
Добрий день. Маю питання щодо заповнення ArriveCan. Яку адресу перебування вказувати якщо не знаєш в який готель будуть заселяти у Вінніпезі?
-
Спасибо
-
Аэропорта
-
Да, вы можете ее пополнить. Зайдите в приложение монобанка , меню "поповнити свою картку" и там будут все возможные способы пополнения, в т.ч. Western Union
-
О спасибо за совет!
-
Дякую! Також цікавить питання щодо ковід сертифікату. А де взяти дату першої вакцинації та підтверджуючий документ? У Дії вказана дата тільки останньої вакцинації
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка як заповнити анкету на дитину? Можливо є відео інструкція покрокова, бо? і як цю анкету додати до своєї, яка вже відправлена на розгляд та схвалена (якщо взагалі це можливо)?
-
Привіт! А хтось знає якої свіжості можуть/мають бути щеплення? Якщо робили дві дози, остання закінчується у серпні, прольот чи ок?
-
Это я знаю а вот что б скинуть самому себе это нужны какие то документы или счёт в Германии
-
Ну по идее можно через отделение Western Union , если такое есть в Германии
-
Це ок, у Канаді поки немає установлених строків дії вакцини. Головне, щоб було дві дози, а на дату, що вказана у вашій довідці, їм все рівно)
-
Да И паспорт сдать
-
подскажите пожалуйста, сколько ждать письмо от vfs что паспорт можно забрать, после approved в кабинете ircc, отправлял в варшаву.
-
Почтой отправляли?
-
Ребят подскажите пожалуйста сайт для записи на биометрию?
-
да, забирать буду лично
-
pdf из дии это и есть ваше подтверждение. дату 1й дозы из головы, по памяти, или в личном кабинете helsi, куда вам семейный врач вносит даты визитов
-
А є можливість поділитись джерелом звідки інформація?
73731/286500