UA to Canada CUAET
-
поделитесь пожалуйста ссылкой на кризисную форму
-
Там вроде все и не надо
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
Доброго дня. А де Ви знайшли інформацію про віддкриття?
-
visa.vfsglobal.com/ukr/uk/can/news/covid-19-updates
-
На офіційному сайті.
-
В закріплених повідомленнях.
-
Доброго Дня, підкажіть таке питання.. заповнювала анкету на паспорт, термін дії якого закінчується в жовтні цього року! Сдавати біометрію зі старим паспортом чи краще поміняти на новий, а потім сдавати… але анкета прийшла на старий паспорт.. чи прийдеться заново анкету заповнювати?
-
Скажіть будь ласка , чи можу я купити дружині квиток у аеропорту Варшави авіакомпанією Лот,якщо в мене буде її паспорт а фізично вона буде в Україні
-
А если вы в прошлом году ездили с остановками в Испанию на машине, и в каждой стране останавливались на ночевку хотя бы на день, есть ли смысл указывать эту информацию ?)думаю что нет, так как это места «проездом», а не постоянное место жительство на какой-то период по как-то причине
-
Я с вами согласен, но не пропускает без этих 4-х дней. Тогда укажу, что во Франции с 4.03 (хотя по факту с 8-го)
-
Доброго дня, аналогічна ситуація. А як поштою з України? Мені сказали - тільки Європою, чи я помиляюсь ?
-
Дякую за новину. Але підкажіть, як записуватися, якщо по лінку видає Тимчасово зачинено?
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1/Account/RegisteredLogin?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+wj/xwjQV05sWPtysuvzK33QpdBmFs40JNu0YgAoIl0eA==
-
Подскажите планирую ехать в Варшаву подавать свой паспорт и паспорта родственников на вклейку, что нужно для того чтобы я смогла подать и забрать их паспорта?
-
Да, я бы так и делала и думаю что все по этому принципу заполняли) Проживание у вас то по факту в двух странах- Украина ранее и сейчас Франция, все остальное перевалочный пункт
-
Подскажите, Вы отвозили все паспорта сами, без присутствия членов семьи(детей)?
-
Дякую велике.
-
доброго дня. Підкажіть, будь ласка, після того як отримали візу чи є обов`язковий термін протягом якого потрібно виїхати в Канаду?
-
Дякую
74320/287049