UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, аналогічна ситуація. А як поштою з України? Мені сказали - тільки Європою, чи я помиляюсь ?
-
Дякую за новину. Але підкажіть, як записуватися, якщо по лінку видає Тимчасово зачинено?
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-AppointmentWave1/Account/RegisteredLogin?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+wj/xwjQV05sWPtysuvzK33QpdBmFs40JNu0YgAoIl0eA==
-
Подскажите планирую ехать в Варшаву подавать свой паспорт и паспорта родственников на вклейку, что нужно для того чтобы я смогла подать и забрать их паспорта?
-
Да, я бы так и делала и думаю что все по этому принципу заполняли) Проживание у вас то по факту в двух странах- Украина ранее и сейчас Франция, все остальное перевалочный пункт
-
Подскажите, Вы отвозили все паспорта сами, без присутствия членов семьи(детей)?
-
Дякую велике.
-
доброго дня. Підкажіть, будь ласка, після того як отримали візу чи є обов`язковий термін протягом якого потрібно виїхати в Канаду?
-
Дякую
-
Якщо вклейка, то до кінця її терміну. Якщо фойл лес- то протягом півроку.
-
А мб есть инфа, может в Киеве откроется посольство?
-
Доброго дня.як швидко приходить рішення процедура видачі візи взагалі і віза після здачі біометрії у Кракові?хто за скільки часу отримав візу після здачі біометрії,хто подавав у Кракові ?
-
Написано, що не планується
-
Чи потрібно надсилати доручення, якщо немає можливості забрати паспорт в Польщі власноруч? І може воно бути написано у вільній формі, чи потрібно робити у Нотаріуса з перекладом? Не можу знайти інформацію.
-
так , все таки тільки з Європи відправляють
-
Добрый день! Кто летел из Варшавы LOT, как лучше проходить регистрацию: на стойке регистрации или в киоске самообслуживания?
-
Варіант, поїхати у Молдову і там здати, а вони пересідають у Бухарест.
-
Вопрос к тем, кто отправлял паспорт на вклейку в Берлин - сколько ждали паспорт обратно?
-
Це не залежить від того, де ви сдавали біометрію
-
Скажите, пожалуйста, если у мамы загран паспорт старого образца, и лететь через Францию или Германию, нужна ли ей трансфер виза?
74331/287053