UA to Canada CUAET
-
Подскажите, пожалуйста, если я собираюсь забирать паспорт с вклеенной визой мужа, какую доверенность мне нужно предоставить, чтоб получить его паспорт? Consept Form вкладывала , и там же указывала свои данные, как лица, которое может получить его паспорт.
-
Доброго дня! Підкажіть сьогодні комусь вдалось зареєструватись на відвідування візового центру у Львові?
-
В візовому сказали що походу не правильно :( я так розстроїлась, бо на відповідь чекати можна і три місяці, щоб почути що відмова і треба знов подавати :( А я чоловікові теж так вписала, він з 1990
-
Доброго дня! Сьогодні вже двічі мониторив обліковий запис візового центру, записатись не можна.
-
Ну и неправда в свідоцтві це УССР(тому Україна по суті), а не загалом. Це якщо ви народились в якійсь республіці якої після розвалу не існує думаю такі є, поглинуті іншими, то тоді певно СРСР
зараз же не пишуть євросоюз EU
-
Не знаю, тепер чекати тільки :(
-
Нужно две записи Через один аккаунт vfs можно делать необходимое количество записей
-
Ребята, кому через сколько приходил паспорт, после письма, где написано было что конверт отправлен из IRCC в Визовый центр ?
-
Країна? Україна була і буде, а те що був союз то вже інше. Поляк же не пише, що його країна Європейський союз
-
Ви праві, а я і не подумала про то :( Нажаль не можна змінити нічого в анкеті . Напишу у crysis form