UA to Canada CUAET
-
Сегодня покупали билеты в Канаду (Едмонтон) вышло безумно дорого (из Турции)….так что у кого есть возможность ждать до Сентября - ждите
-
Привет, может что то упустил, а почему до сентября?
-
Для дітей краще завантажити фото, переклад має бути завіреним
-
А прям обов'язково завірений?
-
Скiльки?
-
Якщо після подачі заявки прийшло лише запрошення на біометрію, документи інші не витребували, хоча я не додавала фото , і ніякі переклади то додатково ще щось можуть запросити чи ні ?
-
Сколько ждали решения после здачи биометрии, жду с 1 июня ?!
-
Я с 7 июнч
-
У кого была отмена на сдачу биометрии в Кракове? Как решили этот вопрос? Спасибо
-
Я сдал 4 мая, 11го пришло подтверждение, 12го решение
-
И как есть что то
-
По правилах так, хоча в в когось і без завірення прокатило, але краще не ризикуйте
-
Есть такие которые ждут месяц или больше , и что делать чтобы узнать состояние своего кейса ?
-
Вирішити можна лише в понеділок , телефони не відповідають , новий запис створити не вдається , змінити також не виходить! Можливо вони не видалили заявку, хоча я знайти її по номеру не можу! Букінг не повертає кошти за житло, якщо скасувати , Білети на автобус повертають менше половини! Тому я вирішила все ж поїхати ! Можливо ситуація зміниться до 13.07!
-
Сьогодні теж прийшла відмова в 19. Будем розбиратись разом
-
Всем привет, сегодня такое же письмо "счастья" тоже получил. Сам не знаю то ли ехать толи ждать понедельника, тоже не могу поменять город. Билет на поезд можно вернуть? Может кто знает 🤔
-
У нас тут в Канаді крупний оператор зв'язку ліг. То ми не можемо з більшістю служб місцевих зв'язатись, коди підтвердження не надсилаються. То сьогодні дійсно краще розслабитись
-
все также, условия программы не изменились
-
Я сначала подумала, что это мой телефон накрылся
-
Мені анулювали на 13.07 12:00. В кого ще які дати ?
76174/287336