UA to Canada CUAET
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка хтось відправля в паспорта до візового центру в Кракові?
-
Більшість авіакомпаній пускають на літак до 32 тижня вагітності
тому Вам мабуть краше податися після народження всім разом але це лише порада звичайно
-
Добрий ранок. Підкажіть будь ласка, скільки в нормі повинно пройти часу від здачі біометрії, до хоч якоїсь відповіді? Бо відбитки здала 2 місяці тому, і поки що тиша..(
-
нет сроков никаких
-
Чекаю з 13 травня 😩
-
Писала письмо в визовый центр Рима, чтобы пояснили расценки на обратного курьера. Прикрепила им скрин тарифов на сайте и фото бумаги, которую они дали на месте (данные расходятся). Уточнила, что доставка нужна будет на Мальту. Пришёл ответ с расценками по Италии 🤪
-
Чекаємо з 30.04
-
Подскажите в каких авио компания лучьше всего покупать билет
-
Скажите пожалуйста тут какой надо выбрать
-
сколько человек сдает
-
Спасибо
-
Доброго ранку! Тим , кому скасували у Кракові запис на біометрію з 11 по 15.07 є якісь новини ? Можливо приходила якась інфо на пошту ?
-
Ні і до понеділка навряд прийде 😏
-
Але, якщо народите у Канаді, то дитина автоматично матиме громадянство
-
Я ще навіть не подавалась на візу)), а народжувати за 1,5 місяця)
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, які саме документи треба робити переклад на cuaet? Є дитина, дружина. Диплом потрібно? Дякую
-
Ждём понедельника. Кто первый что узнает, отпишитесь!
-
Всем привет! Подскажите пожалуйста можно ли подавать паспорт на вклейку визы в другой стране кроме польши зная что отпечатки пальцев подавали в Кракове??
-
Можно. Мы на вклейку подавали в Вене.
-
Добрый день. Мне вклеили визу на 6 месяцев.Получу ли я ворк пермит на 3 года? Могу ли я в Канаде продлить визу?
Post 76294 of 284459