UA to Canada CUAET
-
А что мешает на сайтах провинций посмотреть? Благо их не так много. Если вы конечно не собираетесь жить на севере, поближе к полярному кругу.
-
Ну это у всех так практически, я про то что нет очереди на биометрию,
-
Доброго дня шукаємо житло для двох осіб в етобіко Вчасну оплату та порядність гарнтуємо
-
Добрий день! Можливо, в когось було таке, що не знаходить паспорт, коли вбиваєш код посилки(листа)?
-
Сдавали биометрику в Ростове 17 мая. Ещё ждём одобрения. Но есть и за 2 недели получали. Кому как
-
Ростов это просто визовый центр, кейсы могут рассматриваться в любой стране, я сдавал био в СПБ, а кейс рассматривала Варшава.
-
@roksana_chy доброго ранку, поділіться будь ласка контактами фірми, яка відправляє паспорт на вклейку візи з України. 🙏
-
Дайте контакти, плз
-
Всем добрый день, подскажите для регистрации на визу нужен загран пасторт ребенка 10 лет? или свидетельство о рождении достаточно?
-
Всім привіт, хто недавно сам особисто здавав паспорт на вклейку візи по листу foil-less в Варшаві? Скільки часу зайняло від здачі паспорту до отримання з вклеєною візою?
-
Доброго ранку. Подкажіть будь ласка, чи можлива така ситуація, що паспорти вже у візовом центрі та готові до видачі, але повідомлення "ready for collection" ще не приходило. Статус оновився на: "Your application was approved. Check your messages below for details".
-
Здравствуйте, задали 06.06 забрали 04.07
-
Кто-то заполнял електронную форму на получение foil less, когда получили уже запрос на вклейку в паспорт? Если да, то дали ли Вам foil less?
-
Привіт,надіслали 15.06 ще чекаємо.але статус змінився на approved 08.07
-
Друзі всім привіт, подався на візу Cuaet 12 травня, біометрію зробив 13 , до сих пір нема ніяких змін, а пройшло вже майже 2 місяці. Підкажіть чи це нормально, чи у мене така ситуація тільки
-
Доброго дня! Підскажіть , що це за сертифікат ?
-
Дякую, ви особисто завозили і забирали?
-
Да , изначально зарегистрировались и потом сами отнесли
-
Так, я теж маю зарезервовану дату в візовому на здачу паспортів. А як забирали? Бо на це термінів не має. І ще підкажіть будь ласка, чи можу я одна поїхати і здати всі паспорти за всю сім'ю? Дякую вам ❤️
-
Ребят может кто подсказать? Можно ли подать паспорта на вклейку без записи в Варшаве?
76817/287186