UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, підкажіть мені прийшов лист на здачу біометрії, а дружині ні. Я як принціпал в заявці. Довго чекати потрібно листа дружині? У кого так було? Дякую. Гарного дня!
-
Чекаю, у вівторок 3 тиждні буде
-
Cuaet её можно считать за рабочую визу???
-
У меня около 2-х недель, у мамы 5 недель (и в итоге паспорт посольство не отсканировало перед отправкой в VFS🤦🏼, он до сих пор там)
-
Это не виза, а программа. Виза будет туристическая, но дополнительно выдадут open work permit - он даёт право работать в Канаде, а также меняет статус с туриста (визитора) на temporary resident'a.
-
Добрый день. Получил Quebec Selection Certificat. Кто-то уже подавал на PR, есть ли сейчас для украинцев доп. условия? - скажем не платить fee или скорость рассмотрения.
-
Добрый день,подскажите как добраться до Канады ,имея визу на листе и внутренний паспорт
-
Здравствуйте, получили визу по CUAET, вклеили в паспорт. С ней есть возможность посещать платные/бесплатные языковые курсы в Канаде?
-
Також відправив в гаагу 28 травня, 9 червня прийшов лист що в посольстві в обробці і далі тишина
-
Так, віза передбачає дозвіл на навчання наскільки я знаю
-
Маю тільки зразок перекладу свідоцтва про шлюб. Робили все віддалено. Відправив оригінал з ранку, ввечері вже отримав переклад. Печатка з бюро перекладів, апостиль Канада не потребує.
-
Всем привет. Есть тут айтишники? Какую вы выбираете категорию в Work/Activity (required)?
-
Чи треба подавати якусь окрему заяву на дозвіл на роботу крім того, що в анкеті поставили відмітку (що бажаю поацювати)???
-
тут указывать внутренний паспорт на русском? у меня не получается
-
В Ютубе есть заполнение, пря не поленитесь откройте, там четко много моментов показано как нужно
-
привіт. трішки заплутався з ворк пермітом. відлік трьох років починається з моменту підтвердження cuaet, чи з моменту в'їзду в аеропорт Канади?
-
youtu.be/hngRDYabxC0
-
Підкажіть, хто надсилав на вклейку візи в Бухаресті? Довго чекали, чекаєте?
-
Добрый день, кто летел в Ванкувер с Бухареста по фоилесс, скажите, как вы летели?
-
Будь ласка дайте контакти
76895/286998