UA to Canada CUAET
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка. Заявка на всіх членів сім'ї подається окремо? І як подати заявку на дитину два роки? Дякую
-
Ви створюєте одну заявку на сім‘ю і там вказуєте інформацію про кожного члена. ( ну ми так робили)
-
Дякую
-
всім привіт хотів отримати підказку як здати біометричні дані в ПРазі, Чехія) дуже буду вдячний)
-
В Праге вроде закрыли посольство. Вам в Вену надо ехать или Германия/Польша и тд..
-
для подачи на визу не нужно прикладывать дипломы.
-
Навіть про закінчення магістра? ( там у мене вже переклад йде на англійську)
-
всем привет , скажите пожалуйста , если мне 17 лет могу ехать без родителей по программе в Канаду ?
-
я уже ответила — никаких дипломов на визу никогда не нужно было прикладывать, до куает и для куает в том числе.
-
Доброго дня) підскажіть на яку адресу в Польші потрібно відправляти паспорт на вклейку візи і які послуги потрібно оплачувати, або де це можна переглянути
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка, хтось вде записувався на біометрію у Львові? Чи то ще не пускає сайт? Бо мені пише що всі дати зайняті
-
У нас 0,5 кг был перевес. Доплату не просили. Лот обычно лоялен
-
Анкета візового центру це що саме??
-
Є тут хтось, хто здавав біометрію в Нідерландах ( Гаага) ? В листі appointment немає жодної інфо щодо адреси. Є тільки телефон, за яким неможливо додзвонитися. Хтось може підказати адресу візового центру?
-
Ничего страшного. Отправляйте все документы по списку, не забудет consent form и оплатить услуги обратной доставки. Адрес есть на сайте. Или вот Visa Application Centre Karl Straße 104 3d floor Düsseldorf 40210
-
Добрый день ,подскажите можно ли самим в Турции (Стамбул,Анкара)забирать паспорта с вклеенной визой?Или только курьерская доставка?
-
visa.vfsglobal.com/nld/en/can/attend-centre/The%20Hague
-
Подскажите, пожалуйста , в Милане в каком банке можно оплатить обратную доставку паспорта если нет банковского счёта в Италии ? Спасибо
-
допускается 1-2 ошибки, если имя/фамилия отличаются от тех, что в паспорте.
-
Це не правильно. Заявка повинна бути на кожного члена родини. Про це вказано на сайті. Просто якщо заявка не одна, ви можете створити групу, наприклад "Родина" (про це також вказано на сайті). Але на кожного члена родини своя заявка! І на дітей в тому числі!
77029/287406