UA to Canada CUAET
-
всем привет , скажите пожалуйста , если мне 17 лет могу ехать без родителей по программе в Канаду ?
-
я уже ответила — никаких дипломов на визу никогда не нужно было прикладывать, до куает и для куает в том числе.
-
Доброго дня) підскажіть на яку адресу в Польші потрібно відправляти паспорт на вклейку візи і які послуги потрібно оплачувати, або де це можна переглянути
-
Добрий день! Підскажіть будь ласка, хтось вде записувався на біометрію у Львові? Чи то ще не пускає сайт? Бо мені пише що всі дати зайняті
-
У нас 0,5 кг был перевес. Доплату не просили. Лот обычно лоялен
-
Анкета візового центру це що саме??
-
Є тут хтось, хто здавав біометрію в Нідерландах ( Гаага) ? В листі appointment немає жодної інфо щодо адреси. Є тільки телефон, за яким неможливо додзвонитися. Хтось може підказати адресу візового центру?
-
Ничего страшного. Отправляйте все документы по списку, не забудет consent form и оплатить услуги обратной доставки. Адрес есть на сайте. Или вот Visa Application Centre Karl Straße 104 3d floor Düsseldorf 40210
-
Добрый день ,подскажите можно ли самим в Турции (Стамбул,Анкара)забирать паспорта с вклеенной визой?Или только курьерская доставка?
-
visa.vfsglobal.com/nld/en/can/attend-centre/The%20Hague
-
Подскажите, пожалуйста , в Милане в каком банке можно оплатить обратную доставку паспорта если нет банковского счёта в Италии ? Спасибо
-
допускается 1-2 ошибки, если имя/фамилия отличаются от тех, что в паспорте.
-
Це не правильно. Заявка повинна бути на кожного члена родини. Про це вказано на сайті. Просто якщо заявка не одна, ви можете створити групу, наприклад "Родина" (про це також вказано на сайті). Але на кожного члена родини своя заявка! І на дітей в тому числі!
-
сейчас с даты въезда в основном, потом, я уверена, будет до даты в письме letter of introduction.
-
Нужно ли детям сдавать биометрические данные? Потому-что мы подавали вместе с сыном 8 лет заявку. У меня есть приглашение на биометрию , а в его заявке нет.
-
если вы не создали отдельную заявку на каждого члена семьи, то вам сюда — www.cic.gc.ca/english/helpcentre/answer.asp?qnum=1620&top=38
-
читайте закрепленное сообщение, пожалуйста.
-
да, бабушка может быть опекуном.
-
Підкажіть будь ласка на яких сайтах краще подивитись білети до Вінніпега ? Не можна знайти по групі нічого щось Дякую
-
У Львові спочатку роздали липень, потім був серпень і через деякий час дали липень і серпень суботи. Можу помилятись, але думаю, що липе,нь і серпень повністю роздано. Ажіотаж великий. Можливо будуть якісь відмовні дати, але то мізер. Комусь пощастить
77036/287432