UA to Canada CUAET
-
За три тижні після того як паспорт відправили вже з офісу IRCC в візовий центр?
-
Так, 30 днів. Це написано в листі на запит паспорту, який ви отримали. Якщо не встигаєте - пишіть в кризову форму.
-
Паспорт оригiнал+лист-зпрошення на бiом.+лист, де зазначений час та дата прохождення бiометрики + заповнений лист-згода про обробку персональних даних 2 та 4 стор.
-
Так, а також згоду на обробку персональних даних) Правда не всі центри його перевіряють)
-
Підкажіть будь ласка, де взяти лист-згоду про обробку персональних данних?)
-
Я начебто читала у чаті, що потрібні лише паспорт, запрошення та лист із датою і часом біометрії. Нічого про лист згоду не знайшла, тільки додаєте його при відправці паспортів🤷♀️
-
дякую. заповню, а там подивимось треба чи ні
-
Підскажіть. Заповнюю заявку cuaet для сім'ї, фінальна стадія. Стоїть таке питання "Виберіть відношення кожного заявника до основного заявника". Що вибрати "Дитина" чи "Дитина інвалід на утриманні"?
-
Добрый день, кто в последнее время летел через Париж, пускали ли в аэропорт и на самолет не вакцинированных? А то говорят что во Франции очень строго с ковидом
-
старый не нужно сдавать, если не хочешь. можно оставить себе. в нем делают дырку/кусочек отрезают и вы его храните для истории. у меня 4 паспорта- 2 старых просроченных и 2 действующих
-
В літак у Парижі впустять, але якщо після приземлення у Канаді вам потрібно ще кудись летіти, то в літак більше не пустять, по Канаді усі авіалінії перевозять тільки вакцинованих пасажирів.
-
Підкажіть з 13 липня можна паспорт на вклейку візи в Україні подавати?
-
ограничения на внутренних рейсах отменены с 20 июня. но для Украины были исключения из этих ограничений и до этого
-
Возможно. Но мне сказали сдать им мой просроченный паспорт. Возможно, если бы я попросила вернуть, то оторвали бы там что-то и вернули
-
В Україні лише біометрія
-
да. это тот случай, когда, если знаешь свои права, то проактивно ими пользуешься, иначе никто даже предлагать не будет
-
А є якісь терміни на подачу паспорта на вклейку візи
-
Вітаю, є тут такі, хто недавно записався на біометрію у Львові? Три дні намагаюсь отримати дату, але постійно пише що для одного апліканта поки що немає вільних дат 🙁
-
Здравствуйте, порекомендуйте пожалуйста хороший newcomers center по Торонто
-
ну, обычно если человеку важен и нужен этот паспорт, то прежде чем отдать, он, я думаю обязательно выяснит можно сделать то или иное. Но так как мне это было не нужно, то соответственно и голову этой информацией не забивала :)
77189/286296