UA to Canada CUAET
-
после 20 июня?
www.canada.ca/en/transport-canada/news/2022/06/suspension-of-the-mandatory-vaccination-requirement-for-domestic-travellers-and-federally-regulated-transportation-workers.html
As of June 20, 2022, at 00:01 EDT, vaccination will no longer be a requirement to board a plane or train in Canada.
-
Привіт.
Заповнював анкету за одну сім'ю.
Чоловік і дружина получилось що в одній групі, а дитина "пішла" окремо (моя помилка, натиснув щось не те).
Що в такому випадку робити? Анкета дитини вже в обробці. Батьки (група) - чекають на підтвердження (ще можна добавити в групу дитину).
Дякую.
-
Після здачі біометричних даних які терміни подачі паспорта на вклейку візи
-
Біля місяця
-
Когда слоты будут в желаемом визовом центре, тогда и подавать :)
-
Подскажите пожалуйста сколько ждать визу сдали биометрию 20 мая
-
Да я записался позавчера, в Украине сидят 150 тысяч апликантов которые по тем или иным причинам не могут выехать и сдать биометрию, остаётся только ждать. В первый день весь июль и пол августа разобрали. Я думаю через пару дней или неделю будут уже даты на сентябрь и тд. Главное продолжайте пробовать и желательно днём заходите а не ночью или вечером. Желаю удачи
-
Скажіть будь ласка, якщо я з дитиною зараз перебуваю в Німеччині, що писати в аплікації, visitor або protected person? На біженця не подавали, лише в статусі тимчасового прихистку без пластикового документу німецького, лише паперовий фікціон. Дякую за відповідь.
-
foreign national — универсальный статус, пишите его.
-
Громада, доброго дня. Чи підходить робота по контракту для отримання ПР ?
-
зависит от контракта. если вы при этом являетесь self-employed и платите налоги как самозанятый, то нет