UA to Canada CUAET
-
ні, відразу на рік не відкривають вперед. Відкрили на місяць-два, через деякий час відкриють запис на наступні місяці
-
Сори, упустил что Вы только биометрию сдали. Тогда не знаю. Может какие то новые правила, раньше такого письма не было после сдачи биометрии.
-
Подскажите, пожалуйста, что выбирать в графе программа обучения, если заканчивала Bachelor of science in Accounting and Audit (учет и аудит)
-
я бизнес указал
-
Ничего, вас уведомили что вы сдали биометрию и все
-
Добрий день, чи потрібно додавати дитину 2 роки як окремого члена сімї?
-
Подскажите, если загранпаспорт не биометрический можно получить визу?
-
да, можно, друг получил
-
Скажите, пожалуйста, - кто знает -как быстро после приезда в Канаду ( у меня one entry visa в паспорте) можно податься и сделать ее multiple entry Какой процесс? И сколько времени это занимает.
Паспорт. До 2026 года. Спасибо заранее. -
Доброго вечора. Не можу зареєструвати на біометрію. Пароль і адреса правильні а капча видає помилку.
-
хто на біометрію ставав на чергу в Львів, вдалося на яке число?
-
Як краще зробити - Заповнити онлайн анкету CUAET, після виїхати до Європи і там зробити біометрію, чи робити вже у Європі?
-
Мужу на 17 августа
-
Ви записались знову на 2 тижні на перед ?
-
ні, наступний тиждень
-
Доброго дня. Подавились з жінкою і дитиною 14травня в варшаві біометрія. З того часу нічого неприходило шоб можна було паспорти здати на вклейку візи. Пройшло 55днів і глухо. Чи може бути так довго?
-
У большинства тоже самое судя по чатам
-
Сьогодні ставали на чергу? Бо мені видавало що взагалі місць немає((
-
Нет, как только узнали, что во Львове открывается, сразу встали в очередь.там разлетелись все, как горячие пирожки, а на сентябрь еще не выставили места
-
А можно ссылку на группу?)
Post 77905 of 284795