UA to Canada CUAET
-
На сайті дат не було . Подзвонив до них знайшли дату на 20.07. Пробуйте подзвонити
-
На який номер?
-
Підкажіть будь ласка, хто вже виїхав в Канаду з дітьми вклеєними в мамин паспорт? Як на виїзді і прибутті в Канаду, чи були якісь нюанси? Зараз чекаємо на лист про вклейку віз, думаю над тим щоб виробити зараз їм окремо закордонні паспорти, чи будуть вони дійсні в Канаді, якщо віза буде вклеєна в маминому паспорті.
-
Скажіть будь ласка номер телефону на який дзвонити щоб записатись на біометрію у Львові
-
+48221530042 це Польща
-
Добрый день! Подскажите, пожалуйста, возможно кто-то отправлял паспорта на вклейку визы в Бухарест? Как долго занял весь процесс с момента отправки и до получения паспорта?
-
0443907900
-
У меня был вклеен ребенок и виза его в моем паспорте,все ок
-
Доброго ранку хто намагався записатися на біометрію у Львові? Які успіхи? мені не дає ні через телефон ні через сайт, може є якась фіча?
-
Казали, що місць вже нема
-
Мой паспорт на вклейке, сегодня обновился статус на портале, что application approved, это они уже вклеили типа?
-
Подскажите пожалуйста, есть какой-то мэйл или номер, чтобы связаться с " кризисным центром или службой поддержки " по анкете Cuaet???
-
все контакты в закреплённом
-
Жди
-
В Париже
-
Доброго ранку. Хтось проходим біометрію у Молдові, Як швидко?
-
Народ,хто здасть нині біометрію у Львові, поділіться будь ласка враженнями
-
Доброго ранку. Ми останього разу там пробули десь годину, передостанью 15 хвилин
-
Да ,15 минут не больше
-
Доброго ранку! Хто відправляв паспорти до Польщі, що ви вписували в «Ім‘я» та «номер телефону» отримувача
78748/287284