UA to Canada CUAET
-
Нужно прикладывать скан паспорта со всеми страницами, где есть какие-либо отметки.
-
ось таке повідомлення я отримував, але тут вказано що 30 днів термін. Також читав таку думку, що для українців не діє цей термін 30 днів
-
Если вы издалека едите, то не стоит. Они конечно делают исключения, но у вас должна быть очень весомая причина почему без записи.
-
Ви пропустили якийсь період Потрібно вказувати кожен місяць за остані 10 років.Якщо в цей період непрацювали також потрібно вказувати
-
Прочитала у інших групах, що без запису не пропускали у Львові
-
Дякую, їхати далеченько.
-
Всім привіт😄 Порадьте ,будь ласка ,у яку провінцію краще їхати?
-
я вводила все навіть по місяцам, навіть школу, нічого не допомагає не пропускае і все
-
Головне ,щоб люди робили відміну запису…
-
а чем отправляли?
-
30 дней отменили на сдачу биометрики. А вот по запросу на паспорт точно не скажу, таких кейсов не встречала) все очень ждут таких писем). Позвоните в визовый центр и уточните, подскажут как поступить.
-
С 2012 року по 2022 липень повинно все бути заповнено
-
не відповідають у візовому центрі, там робот загальні фрази говорить Дякую за відповідь
-
кто знает как там с работой в канаде? как долго её искать и вообще возможно там работать по специальности?
-
Такое письмо редкость?
-
Підскажіть, а хтось записався у Львів на біометрію?
-
Через пошту, якщо самому приносити, потрібно записуватись , а це також час, може не бути дати, яка б вам підходила
-
Да, мы записались, в самый первый день как на сайте инфа появилась, через несколько часов уже не было мест, у нас получилось записаться аж на 19 июля, постоянно выбивало сайт
-
Я намагалась навіть с дня народження місяць в місяць
-
Я тоже ехала в Испанию через несколько стран и в анкете указывала их все, даже по одному дню. Цель путешествия указывала - транзит.
78807/287021