UA to Canada CUAET
-
А вам дало при записи 3 человек выбрать в их графике отдельно время на каждого или все трое записаны на одно время? Но бумажки прислали 3)
-
Я поняла, что визу для ребёнка вклеят в паспорт одного из родителей
-
Выбрал одно время и прислали три бумажки
-
Добрий вечір, скажіть будь ласка, чи інформація про біометрію має з'явитися після реєстрації на біометрію чи вже коли я здам біометрію? Дякую!
-
Дякую за відповідь! Спробувала, проте не вийшло(
-
Я не смог в Вену, Прагу и Будапешт
-
Добрый вечер Подскажите у кого-то возникали проблемы со входом на ircc? Код для авторизации пришел, профиль создан, но не заходит, пишет при отправке формы возникли проблемы Может сайт перегружен и надо подождать?
-
Меня это смутило. У нас тоже 3 аппликанта с одним временем. И как я не старалась, по другому не вышло.
-
Будет вообще шикарно)) Причём для всех)
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, в мене така ситуація: я-українка з Одеси, двоє дітей. Чоловік-моряк, в рейсі. З дітьми виїхала з України до Берліну. Заповнюю заяву на visitor visa взв’язку з війною на Україні. зіштовхнулася з тим, що треба завантажити дуже багато документів на тему фінансів: лист від чоловіка з підтвердженням, що він нас буде забезпечувати, дата прийому на роботу, виписки з банку, де він бере ті гроші, які кладе на рахунок, виписка за останніх чотири місяці і ще багато інших… без цієї інформації я ніяк не зможу заповнити цю заяву і мені не дадуть візу? Дякую за відповідь)