UA to Canada CUAET
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-GPTWave1/Track/Index?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+yHwYi/kEeD54PZsg8usxc5exA6HsD7tfHEABw33g+Q7g==
-
Скорее всего пройдёте по тому же номеру позже. Были случаи
-
Можете раздельно
-
в Варшаве да, так было, но там и очередей нет таких как во Львове
-
Спасибо
-
Спвсибо. Barcode Number. Если я отправляю почтой паспорта, то на каком этапе я получу этот номер?
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи можна здати біометрику у Львові, а всі інші кроки по оформленню робити у ін.візовому центрі,наприклад в Польщі
-
так
-
Можна!
-
На ваш @ , коли паспорт буде в амбасаді
-
А біометріб вже здали? Ми як раз у потязі їдемо до Львова:)
-
Записывались давно?Сутки проверял раз в 20 минут пусто нет мест
-
Сдавали биометрию в Дюссельдорфе, апликантом была жена. На биометрию можно было приехать вдвоём на одно время. Как во Львове не знаю, теоретически тоже можно, наверное
-
Всем доброго дня, кто сдавал биометрию 15 июня в Дюссельдорфе( получили ли Вы одобрение визы)?
-
Не можу скасувати запис. Пише , що запис не знайдений на біометрію В когось виникала така проблема?
-
Скиньте пожалуйста как выглядит письмо с ircc номером в ЛС , не могу найти ,а очень нужно
-
Ціни різні від провінції до провінції і закони весь змінюються. В Калгарі в цьому році ми платили 760 баксів на місяць за такий догляд після школи. В Нью-Брансвіку здається було 250 кілька років тому. Але в кінці навчального року почала діяти якась провінційна програма допомоги на дітей.
-
Есть тут кто в Канаде уже работает в хоспиталити?
-
Не та країна
-
Я тоже несколько дней пытался и вот 8-го числа получилось
79830/286888