UA to Canada CUAET
-
Ні. Ми сьогодні здали . У нас не вийшло переписатися на іншу дату, а оскільки ми їхали з України і на момент листа-відмови всі білети-готелі були вже сплачені , то ми приїхали до Кракова і сьогодні пішли розбиратися на місці , нас прийняли.
-
Мені тоже дуже шкода, бо все забронювали, а тепер якось і не знаєш шо робити(
-
Consent form всем нужно заполнять?
-
Щось мені теж складно цей розділ заповнити. Вже другий вечір мучусь. Видаляла. Наново вказую.. не йде
-
Ви навчались та працювали в один час?
-
Де подивиться ircc no в аккаунті,ато щось мені повилазило?
-
Нічого порадити вам не можу. Вважаю, що нам пощастило , але чи пощастить так іншим на наступному тижні не знаю . Співробітник просила передати те, що я написала вище - я передала .
-
Привіт оплата. Була в банку німецькому Через їх картку німецьку
-
Нам вклеили визу 4-х месячного ребёнка в паспорт мамы. На ней написано имя ребёнка
-
всем добрый вечер, пожалуйста скажите кто из Украины отправлял паспорта на вклейку и куда? если например сдавалась виза в германии в Дюссельдорф то надо отправлять туда? или нет разницы куда ?
-
Мне его сегодня отдали этот consent form в визовом центре и сказали, что это не нужно 🙂
-
Написала в пп
-
В Польше?
-
те ж саме ... прийшла відміна і нічого не зрозуміло ... а час то йде)
-
Шо думаєте робити? Бо я навіть не знаю(
-
Всем привет Может ли кто-то подсказать можно ли будет получить новый загранпаспорт в Канаде через посольство?
-
А что в этом Biometric Instruction Letter? Не могу найти его на почте, или как он выглядит? Отправитель ircc?
-
Он в аккаунте ircc
-
Мені до 4 серпня потрібно встигнути здати) подивлюся зараз, щоб зрозуміти куди планують переїхати) А ось сама зустріч не переноситься і не видно, які дати вільні є )
-
Скажіть, якщо отримав інвайт на вклейку візи, можна самому записатись та прийти та вклеїти за раз, щоб не відправляти поштою паспорт?
80049/287525